گچساران- ایرنا- مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: هفت میلیارد ریال اعتبار امسال بین دهیاران دارای شرایط این استان توزیع شد.

ابراهیم فتاح پور روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۵ میلیارد ریال اعتبار از محل قانون مالیات بر ارزش افزوده برای بخش عمران و جاری دهیاری های این استان امسال جذب شد.

وی بیان کرد: سایر اعتبارات تا پایان سال مالی بین دهیاری های دارای شرایط توزیع خواهد شد.

فتاح پور تصریح کرد: این اعتبار برای احداث ساختمان دهیاری ها، بهسازی معابر، پسماند روستایی ، روشنایی معابر و توسعه فضای سبز دهیاری های در نظر گرفته شده است.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری گفت: اعتبارات در نظر گرفته شده با نظارت کامل و دقیق بخشداران در راستای توسعه، عمران و آبادانی روستاهای هزینه می شود.

وی با اشاره به خدمات دهیاری ها در سطح روستاها اظهار کرد : در سال های اخیر اعتبارات قابل توجهی در قالب طرح ها و پروژه های پیشنهادی دهیاری ها، به روستاها اختصاص یافته که امید است با پیگیری های بخشداران این روند تداوم و استمرار داشته باشد.

فتاح پور ابراز داشت: ۶۰ درصد اعتبارات اختصاص یافته عمرانی و مابقی در بخش جاری هزینه خواهد شد.

وی گفت: یک هزارو ۶۷۶ روستا در این استان وجود دارد که از این تعدا ۴۴۹ مورد دارای دهیاری است.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۷۳ دهیاری جدید به دهیاری های این استان در سال جاری اضافه خواهد شد.

فتاح پور افزود: توزیع اعتبارات به دهیاری ها بر اساس گزارش پیشرفت فیزیکی طرح ها و جمعیت روستاها قابل پرداخت است.

۷۴۶۱/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا