لیکک- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی بهمئی گفت: هفت پروژه کشاورزی در نقاط مختلف این شهرستان با اشتغالزایی ۶۳ نفر افتتاح یا کلنگ زنی می شود.

ˈعبدالله قیصری ˈروز چهار شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتبار این پروژه ها ۳۰ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال است که مراسم بهره برداری یا کلنگ زنی آنها در دهه فجر امسال برگزار می شود.

وی اظهار کرد: سه پروژه پرواربندی گوساله ۱۰۰ راسی با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵ نفر بهره برداری خواهد شد.

قیصری گفت: کارخانه سبدسازی ورمی کمپوست در شهرک صنعتی با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال ، اشتغالزایی ۲۷ نفر و ۲۰ خانوار بهره بردار از دیگر پروژه ها است که به بهره برداری می رسد.

قیصری تصریح کرد: مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای در روستای قلات با اعتبار چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال و اشتغالزایی هفت نفر نیز آماده افتتاح است.

وی واگذاری مجتمع گلخانه ای قلات به شش نفر از فارغ التحصیلان کشاورزی با اعتبار هفت میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۲ نفر و گاوداری شیری ۱۰ راسی با اعتبار هفت میلیارد ریال و اشتغالزایی دونفر را دو پروژه قابل کلنگ زنی ذکر کرد.

۷۵۳۴/۶۷۱/۶۲۷

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا