- خبرگزاری ها
- سهشنبه 28 ژانویه 2014 - 11:01
تحصن کارکنان صنعت نفت گچساران در سال ۵۷ حکومت طاغوت را متزلزل کرد
گچساران- ایرنا- امام جمعه موقت گچساران گفت: تحصن و دست از کار کشیدن کارگران و صنعت گران شرکت بهره برداری نفت و گاز این شهرستان در سال ۵۷ موجب متزلزل شدن رژیم طاغوت شد.
حجت السلام پرویز خواجه زاده روز سه شنبه در آستانه سی و پنجمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی در گفت و گو با ایرنا افزود: گوش به فرمان امام (ره) و عکس العمل به موقع کارکنان نفت و گاز گچساران در روزهای حساس پیروزی انقلاب اسلامی نشان از اوج نفرت جبهه تولید ملی از رژیم پلید ستم شاهی بود.
وی با اشاره به نقش مؤثر مردم گچساران و تظاهرات و مبارزات گسترده آنها در دوران پیروزی انقلاب اسلامی ابراز داشت: گچساران تنها شهرستان این استان بوده که در مبارزات علیه رژیم منحوس پهلوی، هفت شهید را تقدیم انقلاب کرد.
امام جمعه موقت گچساران تصریح کرد: استقلال طلبی و استعمار ستیزی از مهم ترین ویژگی های ملت شریف ایران است که این خصوصیات یکی از بزرگ ترین علل پیروزی انقلاب اسلامی ایران بوده است.
وی اظهار داشت: رکن اصلی جشن های انقلاب مردم هستند که باید اقشار مختلف و صنوف بویژه نسل جدید مشارکت گسترده ای داشته باشند.
خواجه زاده گفت: شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی ۳۱ شهید تقدیم انقلاب و نظام کرده است.
۷۴۶۱/۵۶۶
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
