فرماندار باشت گفت: برنامه‌های ویژه شهرستان به مناسبت گرامی‌داشت دهه فجر امسال در باشت باشکوه‌تر از گذشته برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از باشت، سید موسی حسینی ظهر امروز در دیدار با مسئولان ادارات و نهادها در راستای برنامه‌ریزی مراسم دهه فجر اظهار کرد: با قرارگیری در آستانه دهه فجر همه ادارات و نهادهای شهرستان باشت آماده استقبال از مراسمات باشکوه فجر هستند.

فرماندار باشت بیان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده و تقسیم کارهای صورت گرفته میان افراد و ادارات در سطح باشت این شهرستان آماده برگزاری جشن‌های بهار انقلاب است.

وی ادامه داد: بهمن‌ماه، بهار ایران اسلامی و روزهایی است که سراسر ایران سرشار از شوق و هیجان شده و باعث ایجاد غرور و افتخار برای هر ایرانی می‌شود.

حسینی با اشاره به تلاش‌های مسئولان در سطح شهرستان بیشترین مسئولیت‌ها را مختص به شهرداری، اداره تبلیغات و آموزش و پرورش برشمرد و تصریح کرد: از مهم‌ترین اقداماتی که برای پیشواز دهه فجر لازم است آذین‌بندی و تبلیغ ارزش‌های این ایام است و در این راستا نه فقط یک اداره و دستگاه بلکه همه مسئولان در کلیه دستگاه‌ها موظف هستند نهایت توان خود را به کار گیرند.

مسئول ارشد اجرایی شهرستان باشت خاطرنشان کرد: مشارکت و تعامل مردمی در جشن‌ انقلاب و دهه فجر باید مورد توجه قرار گیرد و از مردم می‌خواهیم در برگزاری باشکوه این ایام ما را یاری دهند.

فرماندار باشت یادآور شد: تاکنون جلسات ستاد دهه فجر در سطح شهرستان و ادارات برگزار شده و همه ادارات هم آمادگی خود را برای برگزاری این برنامه‌ها اعلام کرده‌اند.

وی اعلام کرد: برنامه‌های ویژه شهرستان به مناسبت گرامی‌داشت دهه فجر امسال در باشت باشکوه‌تر از گذشته برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۲۰

منبع : فارس نیوز