یاسوج – ایرنا- مسوول آموزش محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: رسانه های این استان نگرش مردم به ویژه روستاییان و عشایر را نسبت به مسایل زیست محیطی تغییر دهند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فریدون همتیان روز دوشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد افزود: ایجاد زمینه جلب مشارکت مردمی و ارتقای سطح آگاهی نسبت به اهمیت حفظمحیطزیست وصیانت از گونه های حیات وحش نیازمندکارکرد بیشتر رسانه ها در این استان است .

وی با تاکید براینکه نگاه برخی مسوولان ومتولیان اموراجرایی نسبت به مسایل زیست محیطی نیز باید تغییر کند، اظهار کرد: محیط زیست به تنهایی قادر به حفاظت و حراست از زیستگاه ها و ساماندهی مسایل زیست محیطی نیست.

وی برگزاری شورای اطلاع رسانی محیط زیست استان را در راستای اهداف ، سیاست ها و خط و مشی های زیست محیطی دانست و یادآور شد: هم افزایی و تعامل بیشتر با رسانه ها و یکپارچه سازی اخبار و گزارشات مربوط به مسایل زیست میحطی از مهمترین اهداف این نشست است.

همتیان با بیان اینکه برخی برنامه های تولیدی صدا وسیمای مرکز دنا در زمینه مسایل زیست محیطی ترغیب فرهنگ شکار را ترویج می کند، اظهار کرد: برنامه های تولیدی این مرکز باید در جهت سیاست ها و اهداف حفظ ه محیط زیست وتقبیح فرهنگ شکار باشد.

وی خواستار نشست های راهبردی در زمینه تهیه و تدوین برنامه های تولیدی مرکز سیمای دنا شد و افزود: محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد آماده هرگونه همکاری با تهیه کنندگان و مسوولان صدا و سیمای استان است.

۶۷۱/۷۵۳۰

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا