معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: نگاه ما به بقعه متبرکه بی‌بی حکیمه(س) نباید استانی باشد بلکه باید نگاهی ملی و بین‌المللی داشته باشیم.

حجت‌الاسلام در دومین نشست استانی کنگره ملی (س) اظهار کرد: (س) یکی از امامزاده‌های بلافصل و زائرپذیر در جنوب کشور به شمار می‌رود که البته این امامزاده و دیگر امامزادگان بر گردن همه ما حق دارند.

وی افزود: اگر امروز ما شیعه اهل بیت(ع) هستیم و بر سفره قرآن نشسته‌ایم این الطاف خداوندی را مدیون وجود امامزادگان واجب التعظیمی هستیم که اگر وجود نداشتند سرنوشت امروز ما نیز مشخص نبود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: بعد از حضور امام رضا(ع) در ایران و دعوت این بزرگوار از برادران، خواهران و خاندان خود برای حضور در ایران؛ امامزادگان واجب‌التعظیم وارد خاک ایران شدند و امامزادگان در هر منطقه و دیاری وارد شدند و مردم آن منطقه شیعه و دوستدار اهل بیت(ع) شده‌اند.

وی با نقل حدیثی از پیامبر(ص) گفت: در برخی موارد انسان فرصت‌هایی به دست می‌آورد تا خود را در مسیر رحمت و نسیم الهی قرار دهد و از گدایی به شاهی برسد.

شرفخانی ادامه داد: نسیم و رحمت الهی در این به واسطه برگزاری کنگره ملی بی‌بی حکیمه(س) ایجاد شده است که بعد از برگزاری این کنگره و کنگره‌های دیگر باید ببینم آیا در مسیر رحمت خداوند قرار گرفته‌ایم یا نه.

عنوان کرد: اگر امروز در آرامش و در سایه ولایت هستیم و حیات معنوی، فرهنگی و علمی داریم به واسطه وجود امامزادگان است.

شرفخانی با اشاره به گزارش ارائه شده به سازمان اوقاف مبنی بر وضعیت نامناسب بقعه متبرکه بی‌بی حکیمه(س) بیان کرد: در خصوص تکمیل و بهبود وضعیت کنونی بقعه متبرکه باید همه دست به دست هم داده و نسبت به عمران و آبادی آن اقدام کنیم.

‌وی با بیان این‌که سازمان اوقاف و امور خیریه نگاه ویژه‌‌ای به بقعه متبرکه بی‌بی حکیمه(س) دارد، ادامه داد: در کشور ما تعداد امامزادگان بلافصل انگشت‌شمار هستند و عشق و علاقه مردم به بی‌بی حکیمه(س) به دلیل کرامات و بلافصل بودن این بزرگوار است.

شرفخانی اذعان کرد: نگاه ما به بقعه متبرکه بی‌بی حکیمه(س) نباید استانی باشد بلکه باید نگاهی ملی و بین‌المللی داشته باشیم.

منبع : فارس نیوز