- ادارات استان ، خبرگزاری ها
- شنبه 15 فوریه 2014 - 05:02
۸۰ نوع کالای غیراستاندارد در بازار کهگیلویه و بویراحمد کشف شد
یاسوج – ایرنا – سرپرست اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۸۰ نوع کالای غیراستاندارد در بازار این استان کشف و ضبط شد.
مرتضی رهنما روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این کالاها در راستای کنترل و نظارت بر کیفیت کالاهای تولیدی و محصولات عرضه شده در بازار کهگیلویه و بویراحمد از سوی بازرسان در ۱۰ ماه گذشته کشف و ضبط شده است.
وی با اشاره به اینکه این کالاها شامل مواد غذایی، سلولوزی، شیرآلات و تاسیسات، لوازم برقی و لوازم خودرو بوده، اظهار کرد: اتصالات پی وی سی رنگین، بیسکویت، پنیر، دستمال کاغذی، مربا، قند، رب گوجه، فرآورده های گوشتی، پودرشوینده، کنسرو، شربت، شیرآلات بهداشتی و انواع فیلتر خودرو نیز از سایر این محصولات کشف شده غیر استاندار عنوان کرد.
رهنما این کالاها را مشمول استاندارد اجباری دانست و عنوان کرد: عرضه این کالاهای غیر استاندارد علاوه بر کیفیت پایین، خطرات جانی و مالی برای مصرف کنندگان به همراه دارد.
وی به مصرف کنندگان نسبت به استفاده از این کالاهای غیر استاندارد هشدار داد و افزود: مصرف کنندگان هنگام خرید به علامت استاندارد و نشانی دقیق سازنده بر روی محصولات توجه کنند و در صورت نبود این نشان ها مراتب به بازرسان اداره کل استاندارد اطلاع دهند.
رهنما از صدور پنج فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد در کهگیلویه وبویراحمد در دی امسال خبرداد و گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۵فقره پروانه استاندارد در صنایع مختلف این استان صادر شده است.