رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۱۶ درصد مردم چرام فشارخون بالا دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، رضا چمن ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام با ابراز خوشحالی از اینکه یک بار دیگر به شهر زادگاهش سفر کرده است، اظهار امیدواری کرد که این تغییر و تحولات موثر واقع شوند و باعث رفع مشکلات و گرفتاری‌های منطقه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه با بیان اینکه بعد از انقلاب شاهد نقطه عطفی در ارائه خدمات بهداشت و درمان کشور و منطقه بوده‌ایم، عنوان داشت: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و با بهبود بخش‌های مختلف از جمله بهبود تسهیلات زندگی، سطح سواد، شرایط فرهنگی و اجتماعی، راه‌های ارتباطی، آب آشامیدنی، مسکن و از همه مهم‌تر بهبود بخش سلامت، امید به زندگی در مردم افزایش چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به دگرگونی سیمای سلامت و مقایسه مشکلات از ۲۰ سال پیش تاکنون، ابراز کرد: سیمای سلامت دچار یک تغییر و دگرگونی شده است، بخشی از بیماری‌های مسری، خونی و واگیردار کنترل شده است.

چمن نقش کلیدی و اساسی بهداشت و درمان را در این خصوص متذکر شد و گفت: بخش سلامت با ایثارگری، انقلاب‌گری با همه کمبودها و محدودیت‌ها حضور داشته و تحول چشمگیری را نشان داد.

این مسئول با اشاره به منابع محدود بخش سلامت در تمامی ادوار، خاطرنشان کرد: منابع مالی در بخش سلامت همیشه محدود بوده است و گرفتاری‌های وجود داشته است که در حال حاضر به بالاترین حد خود رسیده است.

وی افزود: من می‌توانم شهادت دهم که وضعیت الان ما به لحاظ شرایط مالی از همه ۲۰ سال گذشته بدتر بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تصریح کرد: با وجود تمام مشکلات فوق شاهد هستیم که بخش بهداشت و درمان با زحمات شبانه‌روزی پرسنل و مسئولان، همچنان شاداب و با تعلق خاطر به کار خود ادامه می‌دهد.

چمن، رمز موفقیت در طول ۳۰ سال گذشته را تکیه بر اصول ایثارگری دانست و یادآور شد: در بیشتر فعالیت‌های ما مردم پای کار آمدند و بسیج اجتماعی ایجاد شد.

این مسئول با اشاره به اینکه همچنان باید با روحیه انقلابی و ایثار در حوزه سلامت کار کرد، گفت: اگر قرار است که به صورت منطقی و علمی مدیریت کنیم باید ۸۰ درصد منابع ما صرف پیشگیری و فقط ۲۰ درصد صرف خدمات درمانی، تخصصی و فوق تخصصی شوند.

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که در چرام ۱۶ درصد مردم بالای ۳۰ سال فشارخون بالا دارند، اذعان داشت: در این حوزه حدود ۵ درصد دیابت شناسایی شده است.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز