- اخبار ، اخبار سایت
- پنجشنبه 13 سپتامبر 2018 - 09:09

کلاهبرداری کم سابقه از رانندگان آژانس در یاسوج
در روزهای اخیر فرد کلاهبرداری با شگردی خاص رانندگان آژانس را در شهر یاسوج نقره داغ کرده و مبالغ زیادی را از طریق کارت بانکی و خودپرداز به حساب خود انتقال داده است.
یاسوج ۲۴؛ در روزهای اخیر فرد کلاهبرداری با شگردی خاص رانندگان آژانس را در شهر یاسوج نقره داغ کرده و مبالغ زیادی را از طریق کارت بانکی و خودپرداز به حساب خود انتقال داده است.
یکی از این رانندگان آژانس در شهر یاسوج که توسط این فرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری موضوع را اینگونه تعریف کرد و گفت؛ چند روز قبل فردی با دفتر آژانس تماس می گیرد و تقاضای یک سرویس برای رفتن به بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج می کند و دفتر نیز به وی می گوید این بیمارستان جزو محدوده سرویس دهی آژانس نیست .
وی افزود: فرد کلاهبردار نیز اصرار می کند که شما یک سرویس بفرستید و هزینه اش را چند برابر می پردازم و بعد از دفتر آژانس می خواهد که شماره تماس راننده سرویس را به وی اعلام کند.
این راننده مالباخته می گوید: پس از چند دقیقه فرد کلاهبردار با من تماس گرفت و اسم و فامیل و مشخصات من را پرسید و گفت از همکاران دکتر اصغری در دانشگاه اصفهان هستم و آقای اصغری می خواهد مبلغی پول را به حساب من واریز کند و من کارت های بانکی خود را در خانه جا گذاشته ام .
این راننده یاسوجی در ادامه گفت: فرد کلاهبردار ازمن خواست شماره کارت بانکی ام را برایش بفرستم و بعد از من سوال کرد که چقدر پول در حسابت داری و من نیز مبلغی که در حسابم وجود داشت را به وی گفتم.
راننده مالباخته افزود: فرد کلاهبردار به من گفت به اولین عابر بانک نزدیک مراجعه کن و اصلا تلفن خود را نیز قطع نکن و پس از دقایقی به اولین عابر بانک مراجعه کردم و در حالی که فرد کلاهبردار از پشت گوشی مرا راهنمایی می کرد کارت بانکی خود را وارد دستگاه خودپرداز کردم و بعد از من خواست تا از حسابم موجودی بگیرم که من این کار را انجام دادم و به وی گفتم که پولی به حسابم واریز نشده است.
این راننده یاسوجی مالباخته افزود: در این حین فرد کلاهبردار یکی سری اعداد شامل ۰۹۵۹۵۹۱۱۱ را به من داد و گفت این رمز حواله بین بانکی من و دکتر اصغری است و باید از طریق خود پرداز وارد کنی و کلید تایید را بزنی و من نیز این کار را برای فرد کلاهبردار انجام دادم که پیامکی از طریق بانک برایم ارسال و نشان می داد که مبلغ ۹۶۰ هزارتومان از حسابم کسر شد و به حساب دیگری انتقال داده شده است.
وی افزود: پس از این ماجرا فهمیدم که چگونه از من کلاهبرداری شده است و به یکی از دوستان خود در نیروی انتظامی تماس گرفتم و موضوع را برایش شرح دادم و مامور کلانتری نیز گفت این فرد کلاهبردار بوده و هر چه سریعتر به کلانتری مراجعه کن و هم اینک نیز از این فرد کلاهبردار در مراجع قضایی شکایت کرده ام.
این راننده مالباخته ابراز داشت: این فرد کلاهبردار با نام های مختلف از رانندگان آژانس شهر یاسوج کلاهبرداری کرده و خود را دکتر مشفق پور و دکتر علی فر و .... معرفی کرده و با همین شگرد مبالغی را از آنها به حساب خود انتقال داده است.
وی از رانندگان و شهروندان یاسوجی و کهگیلویه و بویراحمدی خواست تا فریب چنین افراد کلاهبرداری را نخورند و در صورت مواجهه با این ماجراها موضوع را به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/