- اخبار ، اخبار سایت ، نیروی انتظامی
- دوشنبه 27 نوامبر 2017 - 01:11

کشف ۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در حوزه جاده ی استحفاظی استان
جانشین فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از کشف ۹۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش توسط پلیس در محور مواصلاتی یاسوج-اصفحان خبر داد.
یاسوج ۲۴: سرهنگ کیقباد مصطفایی در جمع خبرنگاران گفت: خبری مبنی بر اینکه فردی قصد جابجایی مقداری مواد مخدر از استان های همسایه به نقاط مرکزی کشور را دارد دریافت کردیم و با توجه به اینکه این فرد از حوزه استحفاظی کهگیلویه و بویراحمد عبور میکند این مسئله در دستور کار پلیس استان قرار گرفت.
جانشین فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با هماهنگی های به عمل آمده اکیپ های عملیاتی از پلیس مبارزه با مواد مخدر استان به محور مواصلاتی مورد نظر اعزام و اقدام به کنترل خودرو های عبوری کردند.
سرهنگ مصطفایی افزود: ماموران با انجام اقدامات مناسب توانستند خودروی سمند حامل مواد مخدر را شناسیایی کنند و سپس به تعقیب آن پرداختند و به خودرو دستور ایست دادند ولی راننده خودرو بدون توجه به دستور پلیس به فرار پرداخت و سرانجام پس از آتش زدن خودرو متواری شد.
وی با بیان اینکه ماموران پلیس موفق به دستگیری راننده شدند ادامه داد: پس از خاموش کردن خودرو ۹۰ کیلوگرم ماده مخدر از نوع حشیش به صورت نیمه سوخته در این خودرو کشف و ظبط شد.
جانشین فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه سخنانش عنوان کرد: نیروی انتظامی استان نمیگزارد قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت در هیچ نقطهای از استان احساس امنیت و آرامش کنند و برخورد نیروی انتظامی و دستگاه قضائی با آنان قاطع و قانونی است./تسنیم