از طرف دیگر بی مهری های دولت یازدهم خصوصا پس از برجام و گروگان گرفتن بودجه صدا و سیما کار را برای سرافراز سخت تر کرد. که این رفتار با هماهنگ شدن نسبی صدا و سیما با دولت باز هم ادامه پیدا کرد. کسری بودجه تا یک هزار میلیارد برای صدا و سیما هم ذکر شده بود.

معمولا خبر هایی که در کشور ما تکذیب می شوند بعد از چند روز تایید می شوند. این تکذیب و تایید به جهت کاهش اثر آن خبر است. خبر رفتن هم این گونه بود.

آنچه به عنوان دلایل رفتن سرافراز به ذهن می رسد این است که:

حذف ۹۰۰ پست مدیریتی در رسانه ملی باعث شد جبهه ای از کسانی که پشت میز های ریاست جا خوش کرده بودند علیه سر افراز شکل بگیرد. 

 

این رفتن زود هنگام نشان داد که ساختار و کسانی که پست های مدیریتی رسانه ملی را اشغال کرده بودند مدیریت جهادی محمد سر افراز را بر نتابیدند و اقدام علیه او و سبک مدیریتی اش را شروع کردند که پس از یک سال و نیم هم به نتیجه رسیدند.

القاء کردند رسانه ملی در جهت رسیدن به اهداف خود ناتوان است (چون ما نمی توانیم یا نمی خواهیم) و آینده ای تاریک در درون سازمان پیش روی همه قرار دادند که این اقدام مهمترین دلیل استعفای رئیس رسانه ملی بود.

 
 
 
از طرف دیگر بی مهری های دولت یازدهم خصوصا پس از برجام و گروگان گرفتن بودجه صدا و سیما کار را برای سرافراز سخت تر کرد. که این رفتار با هماهنگ شدن نسبی صدا و سیما با دولت باز هم ادامه پیدا کرد. کسری بودجه تا یک هزار میلیارد برای صدا و سیما هم ذکر شده بود.

صدا و سیما کم کم مجبور به تعطیل کردن شبکه های خود در حوزه آفریقا شد ،هم چنین مجبور شد با حد اقل ها بسازد و با در آمد حاصل از تبلیغ بخشی از کاستی های بودجه خود را جبران کند.

سر افراز در نشستی گفته بود که حضور فعال رسانه‌های دشمن برای خدشه وارد کردن به فرهنگ ایرانی- اسلامی است و  ۳۱ ماهواره از ایران قابل دریافت است که از این ۳۱ ماهواره، هزاران شبکه پخش می‌شود و ۱۱۲ شبکه به زبان فارسی و ۱۷۱ شبکه مختص ایران برنامه‌سازی دارد و آن‌ها روی این شبکه‌ها خیلی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

شدت گرفتن جنگ نرم دشمن خصوصا در حوزه رسانه انتظارات مردم  را از رسانه ملی بالا برد و می طلبید رسانه ملی فعالیت ویژه ای داشته باشد که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به راحتی نمی توانست این کار را انجام دهد، پس به این نتیجه رسید که سرافراز نباشد.

سرانجام سرافراز رفت، عزت الله ضرغامی هم پیش بینی کرده بود که سر افراز دوره ای سخت تر از او خواهد داشت.

 
در تاریخ ۲۲/۲/۹۵  رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای در حکمی با پذیرش استعفای آقای محمد سرافراز و تشکر از تلاش های انقلابی و ارزشیِ ایشان، آقای دکتر عبدالعلی علی‌عسگری را به ریاست سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.

 
 

 
باید منتظر بود و نظاره کرد که آیا عسگری هم راه سر افراز را می رود و به سرنوشت او دچار می شود یا نه.

 
- دانشجوی جامعه شناسی