این خطابم به کسانى است که با بیت المال سر و کار دارند؛ و نباید کج به بیت المال مسلمین نگاه کنند. شما در همین شهرستان کهگیلوبه تخریب چى اى داشتید به نام شهید رضاعلى پاک نسب.

سایت مردم استان (ک و ب): ، نویسنده کتاب پرمخاطب و پر فروش “پایی که جا ماند”، داستانی را از پوتین های ، شهید کهگیلویه ای هشت سال دفاع مقدس تعریف می کند و خطابش را کسانی قرار می دهد که با بیت المال سر و کار دارند.photo510284570972760245

”    این خطابم به کسانى است که با بیت المال سر و کار دارند؛ و نباید کج به بیت المال مسلمین نگاه کنند.
عزیزان ! شما در همین شهرستان کهگیلوبه تخریب چى اى داشتید به نام شهید رضاعلى پاک نسب. انسان شجاع و متعبدى بود، یک روز جلوى تدارکات واحد تخریب شهید سید حمید جبل عاملى که اهل اصفهان بود، رضا را خطاب قرار داد و گفت: آقا رضا! میاى پوتین هایمان را با هم عوض کنیم؟ رضا بهش گفت: حمیدجان! انبار پوتین تمام کرد، قراره هفته بعد به ما پوتین بدهند، من پوتینم پاره و فرسوده شده ، مى خواى فداکارى کنى؟ سیدحمید گفت: نه بحث فداکارى نیست، من قراره برم شلمچه، و شما قراره فعلا اینجا بمونید. دلم مى خواد این پوتین نوىِ خودم رو بدم به شما و شما پوتین کهنه ات رو بدى به من. رضا پرسید: آخه براى چى؟ سیدحمید بهش گفت: رضا جان! دلم نمى خواد با این پوتین نو که تازه از انبار گرفتم برم روى مین، دوست دارم با همین پوتین کهنه شما شهید بشم. این پوتین نو مى تونه تا مدت ها پاى یه رزمنده کار بده . رضاعلى و من و دیگر بچه هاى تخریب مبهوت عظمت و بزرگى شهید سیدحمید جبل عاملى بودیم .
سال بعد، رضاعلى پاک نسب با پوتین نوى شهید حمید جبل عاملى در ارتفاعات آلاعلوى کردستان به شهادت رسید.
من این خاطره را تا زمانى که تنها برادرِ شهید سیدحمید جبل عاملى، یعنى دکتر سعید جبل عاملى رئیس دانشگاه علم و صنعت تهران بودند،  نگفتم ، اما سال ٩٢ که ایشان در دولت جدید عوض شدند، این قضیه رو در آن دانشگاه، نقل کردم.   ”
حسینی در ادامه سخنانش در دهدشت خطاب به مسئولان و مردم می گوید:  یادواره شهدا، جلسه تذکر، ذکر و شناخت مسئولیت ها،امانت ها و بایدها و نبایدهاست .
جلسه واکاوى و مرور خودمان در انجام تکالیف جدید در جنگ سیاسى و اقتصادى است.
جلسه عبرت گرفتن است: اینکه “زهیربن قین” که عثمانى بود، در جنگ صفین در کنار معاویه و بر علیه امام على بود، اما در کربلا در کنار امام حسین و بر علیه یزید به شهادت رسید. “شمربن ذوالجوشن ” در جنگ صفین در کنار امام علی و بر علیه یزید بود. و در کربلا در کنار یزید و علیه امام حسین قساوت ها کرد.
جلسه بصیرت است در شرایطى که جریانى مى خواهد وابستگى به غرب را تئوریزه کند، و با تغییر ذائقه و ذهنیت مردم دشمنى هاى دشمن فراموش شود، و شیطان بزرگ را بزک کنند و بعنوان فرشته نجات معرفى کنند.
 جلسه خلوت با خودمان است، که ما چقدر با حسین درونمان فاصله گرفته ایم و به یزید درونمان نزدیک شده ایم؛ و یا بالعکس.

 

بر گرفته از سخنان سید ناصر حسینی پور در یادواره شهدای کهگیلویه

برای آشنایی با منتخب سخنان و دیدگاه های سید ناصر حسینی به کانال «پایی که جا ماند مراجعه کنید»

@payikejamand