یاسوج ۲۴// سردار حمیدی، کهگیلویه و بویراحمد را یکی از استان‌های هدف گردشگری در کشور و از مناطق مهم و مورد تأکید پلیس راهور ناجا دانست و گفت که برخی موانع و مشکلات زیرساختی در حوزه ترافیکی و جاده‌ای این استان نیازمند اصلاح است که ضرورت همکاری و هم افزایی دولت…

یاسوج ۲۴: سردار محمد حسین حمیدی روز پنجشنبه در نشست خبری در یاسوج مرکز اظهار داشت: تعداد نقاط حادثه خیز در سطح کشور در یک دهه گذشته از حدود هفت هزار محل به کمتر از سه هزار و ۳۰۰ مورد رسیده است. 
وی تصریح کرد که از این سه هزار و ۳۰۰ محل حادثه خیز حدود یک هزار و ۵۰۰ نقطه آن به‌عنوان نقاط بحرانی هستند که تمامی آنها با نصب تابلوها و علائم آشکارسازی شده‌اند. 
به گفته سردار حمیدی برای رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز بحرانی در جاده‌های کشور به بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

رئیس پلیس راهور جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت که نصب دوربین‌های نظارتی و کنترلی در سطح محورهای ارتباطی کشور از سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر در گذشته به بیش از ۳۵ هزار کیلومتر رسیده است. 

سردار حمیدی تصریح کرد که تعداد دوربین‌های نظارتی برای کنترل، نظارت و ثبت تخلفات رانندگان نیز از ۴۰۰ مورد ظرف پنج سال اخیر به بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه افزایش یافته است. 

وی ابراز داشت که نصب بیش از ۶ هزار دوربین با کنترل و تحت پوشش قرار دادن ۸۰ هزار کیلومتر از جاده‌ها و نقاط حادثه ساز برای کاهش میزان تصادفات و تخلفات رانندگی از برنامه‌های اساسی و راهبردی نیروی انتظامی است. 

رئیس پلیس راهور ناجا همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ میزان و سرعت کاهش تصادفات جاده‌ای در دنیا رتبه نخست را داراست. 

وی تصریح کرد که روند صعودی میزان تصادفات جاده‌ای در کشور از سال ۸۴ کاهش یافته به طوری که میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات از ۲۸ هزار نفر در سال هم اینک به حدود ۱۶ هزار نفر رسیده است. 
رئیس پلیس راهور ناجا گفت که بر اساس ارزیابی‌های انجام شده بیش از ۴۰ درصد تصادفات منجر به فوت در سطح جاده‌های کشور ناشی از خواب آلودگی و خستگی رانندگان است. 
سردار حمیدی یادآور شد که عامل خواب آلودگی راننده‌ها در برخی مناطق و جاده‌های صاف و کویری به ویژه در فصل تابستان حتی به بالای ۸۰ درصد می‌رسد. 
وی با اشاره به آغاز طرح تابستانی پلیس راهور ناجا در سطح جاده‌های کشور و کنترل و نظارت دقیق بر تخلفات رانندگان گفت که سال گذشته چهار هزار و ۸۰۰ نفر از هم‌وطنانمان در اثر بروز تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند. 
سردار حمیدی با تاکید بر اینکه عامل انسانی همچنان بیشترین سهم را در بروز تصادفات رانندگی در کشور دارد از مردم خواست تا با مدیریت سفر، آگاهی کامل از مبدأ و مقصد سفر، برنامه ریزی درست و اصلاح رفتار ترافیکی مجموعه پلیس و نهادهای مربوطه را در کاهش میزان تصادفات و تخلفات یاری دهند. 

گفت که بر اساس آمار و ارزیابی‌های انجام شده ۹۳ درصد بار ترافیکی مسافر در ایران از طریق جاده‌ها و راه‌های زمینی است. 
سردار حمیدی ادامه داد که بر اساس ارزیابی‌های انجام شده و شاخص‌های جهانی در حدود پنج سال گذشته، کشور جمهوری اسلامی همواره کمتر از کشورهای آسیایی تلفات جاده‌ای داشته است. 

وی ابراز داشت که شاخص ۱۰۰ هزار نفر جمعیت از طریق وزارت بهداشت جهانی، شاخص ۱۰ هزار وسیله نقلیه و شاخص یک میلیون تردد، از جمله نمودارهای بین‌المللی و مقایسه‌ای در زمینه تصادفات در کشورهای دنیاست. 
سردار حمیدی تصریح کرد که کشور ایران به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه حدود ۵٫۷ نفر کشته می‌دهد در حالی که میانگین دنیا حدود ۱۰ نفر و اروپا نیز حدود ۳٫۴ نفر است. 
وی کهگیلویه و بویراحمد را یکی از استان‌های هدف گردشگری در کشور و از مناطق مهم و مورد تأکید پلیس راهور ناجا دانست و گفت که برخی موانع و مشکلات زیرساختی در حوزه ترافیکی و جاده‌ای این استان نیازمند اصلاح است که ضرورت همکاری و هم افزایی دولت و مسئولان و متولیان امر در سطح ملی و استانی را می‌طلبد./