معاون اجرائی جشنواره استانی «عمار» استان کهگیلویه و بویراحمد از مزاحمت افرادی برای دو مستندساز عمار در یاسوج خبر داد.

معاون اجرائی جشنواره استانی «» استان کهگیلویه و بویراحمد از مزاحمت و بی‌نظمی افرادی در کار دو در خبر داد.

به گزارش مردم استان، سیدعبدالحمید در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: دو نفر از مستندسازان جشنواره استانی «عمار» که در حین تولید فیلم مستندی پیرامون انتخابات بودند، برخی افراد در کار آنها مزاحمت ایجاد کردند که با ورود مأموران نیروی انتظامی و ارائه مجوزهای لازم این دو مستندساز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

 

موسوی در ادامه با تشکر و قدردانی از عملکرد و رفتار مأموران نیروی انتظامی، تصریح کرد: این افراد برای ساخت مستندی پیرامون انتخابات مجوزهای لازم را داشتند.

 جشنواره فیلم عمار از جشنواره های منحصر به فرد است که ویژگی ابتکار عمل در زمان، تکراری نبودن و حمایت از انقلاب اسلامی و افق جمهوری اسلامی را در بر دارد.