معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری بویراحمد بر لزوم برخورد جدی و جمع‌آوری دوره‌گردهای شهر یاسوج تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، امشب در نشست شهرستان از دستگاه‌های عضو این شورا بر تولید برنامه‌های مرتبط با فرهنگ ترافیک شهرستان تأکید کرد و گفت: با ساختن انیمیشن، برگزاری مسابقات اجرای نمایش، چاپ پوستر و بروشور، تبلیغات می‌توان در ارتقاء این فرهنگ مؤثر عمل کرد.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری بویراحمد با اشاره به پیش‌رو بودن سال نو و آغاز سفرهای نوروزی، اظهار کرد: به منظور استقبال از مسافران و ورود زیاد گردشگر به شهرهای شهرستان انتظار می‌رود شهرداران شهرهای یاسوج، گراب، مارگون، مادوان و چیتاب نسبت به خط‌کشی معابر اصلی شهر اقدام کنند.

این مسئول با تأکید بر اینکه آماده‌سازی فضای شهر و استقبال از مسافران نوروزی می‌تواند در جذب هر چه بیشتر گردشگر به پایتخت طبیعت ایران موثر واقع شود، گفت: امیدواریم با هم‌افزایی و همراهی مجموعه دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه با سفرهای نوروزی بتوان سفر خوبی برای هم‌وطنان رقم زد.

معاون برنامه‌ریزی فرمانداری بویراحمد در ادامه بر ضرورت جمع‌آوری دوره‌گردها و رفع سد معبر آن‌ها در سطح شهر تأکید کرد و اذعان داشت: برخی افراد بدون داشتن مجوز به شکل سیار اقدام به دست‌فروشی و نازیبا جلو دادن شهر می‌کنند که برخورد و جمع‌آوری آن‌ها مهم و ضروری است.

کناری در بخش دیگر سخنان خود به وضعیت خیابان‌ها و وجود مشکلات در حوزه‌های مختلف آن اشاره کرد و گفت: شهرداری یاسوج باید نسبت به ایجاد دور برگردان در بلوار ابوذر حد فاصل ابوذر ۱۳ و ۱۴ اقدامات لازم را اعمال کند.

وی ضمن تاکید مجدد به شهرداری یاسوج نسبت به جمع‌آوری سرعتکاه آسفالتی قبل از پل بشار روبروی ترمینال اذعان کرد: مجموعه شهرداری باید نسبت به مسدود کردن یکی از دور برگردان‌ها حد فاصل نجف‌آباد و تلخسرو اقدام کند.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری بویراحمد بر ضرورت نصب چراغ‌های راهنمایی دو زمانه و سه زمانه در میدان جهاد، انقلاب و مقاومت از سوی شهرداری تاکید کرد.

کناری اجرای دو عدد پل هوایی عابر پیاده در مسیر اصلی یاسوج به شیراز واقع در محدوده روستاهای سرآبتاوه و تلخسرو ضروری دانست و گفت: اداره راه و شهرسازی باید در اولین فرصت نسبت به اجرای پل در مکان‌های مذکور اهتمام ورزد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز