شماره جدید فصل‌نامه “میوه‌های ریز” با توجه به رویکرد علمی میوه انگور، در دانشگاه آزاد یاسوج منتشر شد.

شماره جدید نشریه  علمی – پژوهشی “میوه های ریز” در دانشگاه آزاد یاسوج منتشر شد.

شماره پنجم و ششم این نشریه که به صورت منتشر می‌شود، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید چاپ و منتشر شد.

فصل‌نامه میوه‌های ریز از زمستان سال ۹۰ با انتشار نخستین شماره، کار خود را در بین نشریات علمی- دانشگاهی آغاز کرد و شماره جدید خود را در مهرماه ۹۳ منتشر کرد.

این نشریه با نگاه علمی به میوه‌های ریز از جمله انگور و فراورده‌های آن، زرشک و دیگر میوه‌هایی که اندازه آنها به نسبت دیگر میوه‌ها کوچک تر است،‌ منتشر می‌شود.

در شماره جدید این نشریه مقالاتی از جمله ارزیابی فرایند و کیفیت کشمش حاصله از روش‌های مختلف خشک کردن انگور، اثر محلول پاشی سرکه و آهن بر درصد آلودگی قارچی انگور، شناخت ناهنجاری‌های تغذیه‌ای باغ‌های انگور کردستان و گزینش ارقام انگور دیر شکوفا به منظور کاهش اثرات سرمای دیر رس بهاره منتشر شده است.