معاون منابع انسانی محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: صدا و سیمای این استان باید در خط مقدم حفاظت از محیط زیست قرار داشته باشد.

فیروز انصاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در با اشاره به نقش موثر رسانه‌ها در ترویج فرهنگ محیط زیست اظهار داشت: بدون شک اگر رسانه‌های با دغدغه بیشتری به موضوعات پیرامون محیط زیست بپردازند خیلی از مشکلات زیست‌محیطی برطرف خواهد شد.

معاون نیروی انسانی محیط زیست اضافه کرد: متاسفانه برخی برنامه‌های صدا و سیمای استان به صورت ناخواسته عاملی برای ترویج فرهنگ شکار و شکارگری در میان برخی اقشار به‌خصوص طیف سنتی جامعه می‌شوند.

وی با تقدیر از تلاش‌های صدا و سیمای استان برای ساخت برخی تولیدات مستند در جهت شناساندن ظرفیت‌های بالای محیط زیست و حیات وحش استان تاکید کرد: ساخت برنامه‌هایاین‌چنین لازم هست ولی کافی نیست کما اینکه در برخی موارد برنامه‌ها و آثاری از صدا و سیما پخش می‌شود که چندان کارشناسی نیست.

انصاری از آمادگی محیط زیست استان برای همفکری در ساخت برنامه‌های آموزشی در حوزه محیط زیست با شبکه استانی دنا خبر داد و افزود: حفاظت از محیط زیست وظیفه‌ای همگانی است و همه ما وظیفه داریم از این نعمت‌های خدادادی حفاظت و صیانت کنیم.

وی به ذکر چند مثال درباره مورد اقدامات غیرکارشناسی در صدا و سیمای استان پرداخت و افزود: پخش مستند هایی مثل “پازن دنا “و  آوازهایی که در رسای شکار و شکارگری از صدا و سیمای استان پخش می شوند بیش از آنکه جنبه سرگرم کننده داشته باشد حاوی اثرات منفی برای محیط زیست و حیات وحش خواهد بود. معاون منابع انسانی محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: امیدواریم که مدیرکل جدید صدا و سیمای استان  به صورت ویژه به موضوع محیط زیست و حساسیت‌های خاصی که در این مورد به خصوص در بحث حیات وحش وجود دارد با محیط زیست همکاری داشته باشد.

انصاری بیان کرد: تلاش ما این است که نشست‌های تخصصی و هم‌اندیشی با مدیرکل سازمان صدا و سیما و کارشناسان و تهیه‌کنندگان این رسانه داشته باشیم تا هرچه بیشتر یاری‌رسان محیط زیست و حیات وحش استان باشند.

انتهای پیام/۸۲۰۰۸/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز