هادی محقق سر راهش ایستاد.خیلی ساده خودش را معرفی کرد.من هادی محقق فیلمساز هستم.کیارستمی در گفتگوی دوستانه اش با هادی محقق که بیست دقیقه طول کشید اعتقاد داشت نسل جوان آمده اند و او امیدواراست به سینمای آینده ایران.

سایت مردم استان ک و ب –

ساعت نزدیک به ده شب در اردیبهشت ماه ۹۴ بود و اکران فیلم کپی برابر اصل در پردیس ملت با حضور عباس به پایان رسیده بود.ماشین منتظر بود و قرار بود با سیف الله صمدیان به جایی دیگر بروند. اینقدر وقت نداشت که جواب خبرنگارها را بدهد.زود از پردیس خارج شدند.میانه راه دیدم سر راهش ایستاد.خیلی ساده خودش را معرفی کرد.من فیلمساز هستم. آنطرف صمدیان اصرار می کرد که زودتر برویم قرارمان دیر شده است.کیارستمی در گفتگوی دوستانه اش با که بیست دقیقه طول کشید اعتقاد داشت نسل جوان آمده اند و او امیدواراست به سینمای آینده ایران.سینمایی که مضامین را از طریق زبان تصویر و سینما به مخاطبان ارائه خواهد کرد.کیارستمی در همان گفتگوی کوتاه  تاکید کرد که نسل جوان اعتبار سینما هستند.بارها من این جمله را از امید روحانی شنیدم که او دیگر جایی را که فتح نکرده باشد نیست.اکنون نوبت انتقال دانسته های اوست..به نسلی که می خواهد سینما را لمس کنند.آن موقع  فیلم   ساخته شده بود و من آن را در خانه دیده بودم
ممیرو……فیلمی به غایت انسان مدار……..در تقدس حس وظیفه شناسی انسان مقابل انسان….یک خواسته جهانی…….ممیرو ساخته هادی محقق در گیر و دار همین زندگی الکن ساخته شده برایند نگرش بر وضعیت انسان است…نگاه چند سویه به مکانیزم آمال بر باده رفته هزاره سوم که توامان در حال زوال است .خواستگاهی نزدیک که به خاطر زیاده خواهی های چینش های انسان معاصر آسیب دیده است و پاسخگویی در قبال اعمال یک امر بعید گردیده است . فرم روایی در فیلم به شدت متکی به تصویر است و ناتوانی دیالوگ در ورود به قصه را اعجاب انگیز کرده است.انفرادی بودن مدل روایت از حد پیشنهاد قاب بالاتر رفته است و نوع قصه تراژدی را به یک اثر رئال ارتقا داده است.فصل های متوالی تلاش های ایاز برای دستیبابی به یک خواسته که همان مرگ است پا فراتر نهاده است و عیاز در دستیابی به یک زندگی بهتر در کنار عزیزان از دست رفته اش در جهانی دیگر تلاش می کند.یک سال بعد کیارستمی فوت می کند و هادی محقق تازه ترین جایزه فیلمش را که در ایروان ارمنستان به دست آورده بود به استاد کیارستمی تقدیم می کند.