در نهمین جشنواره مالک اشتر نیروهای مسلح سردار کهگیلویه و بویراحمدی به عنوان فرمانده نمونه معاونت‌های مهندسی کل نیروهای مسلح معرفی شد.

به گزارش یاسوج۲۴؛  در نهمین نیروهای مسلح که صبح یکشنبه(۹ دی ماه ۹۷) با حضور مقامات ارشد نظامی در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، از فرماندهان و رده‌های برتر نیروهای مسلح تقدیر به عمل آمد.

 

سردار کهگیلویه و بویراحمدی سرتیپ دوم پاسدار جواد عظیمی فر نیز بازهم خوش درخشید و به عنوان فرمانده نمونه معاونت‌های مهندسی کل نیروهای مسلح معرفی گردید.

 

سردار عظیمی فر که تاریخچه رشادت و مردانگی مردان شجاع و دلیر استان در هشت سال دفاع مقدس بوده و کسب نشان درجه یک نصر از دست مقام معظم رهبری از افتخارات دوران خدمت ایشان می‌باشد.

 

وی به دلیل آثار و جراحات ناشی از جانبازی در ماههای اخیر دوران سخت درمان را طی کرد. همچنان سربازی و وفاداری خود را به نظام و امام امت ثابت و به نمایندگی از یاران شهید خود و جامعه‌ای ایثارگری استان مجدداً در عرصه نظامی افتخار آفرینی نمود

 

 

 

 

انتهای پیام/ح