- سایت های خبری
- دوشنبه 10 فوریه 2014 - 02:02
سامانه موذن هوشمند در استان راه اندازی می شود
در راستای اجرای بند ۱۸ ابلاغیه دستور العمل اجرایی شورای اقامه نماز وزارت کشور و با توجه به بهره برداری از سامانه مؤذن هوشمند طراحی و ساخته شده توسط مرکز رشد فناوری دانشگاه اصفهان، در برخی از استانهای کشور، این استان نیز درحال پیگیری برای بهره برداری از این سامانه است.
“مجید محنایی” در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد افزود: در راستای اجرای بند ۱۸ ابلاغیه دستور العمل اجرایی شورای اقامه نماز وزارت کشور و با توجه به بهره برداری از سامانه مؤذن هوشمند طراحی و ساخته شده توسط مرکز رشد فناوری دانشگاه اصفهان، در برخی از استانهای کشور، این استان نیز درحال پیگیری برای بهره برداری از این سامانه است.
وی اظهارکرد: سامانه مؤذن هوشمند، امکان پخش اذان به صورت اتوماتیک رأس افق شرعی و بدون نیاز به اپراتور، در تمامی نقاط کشور اعم از شهر، روستا و راههای مواصلاتی را دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: نصب و راه اندازی این سامانه اقدامی مؤثر در تأمین امنیت روحی روانی و پاسداشت ارزشهای والای انسانی است.
منبع : عصردنا