- اخبار ، اخبار سایت ، انتخابات 96 ، خبرگزاری ها ، سایت های خبری ، سایر خبرها
- سهشنبه 16 می 2017 - 08:05

دو ستاد قالیباف و رئیسی یکی شدند+تصاویر
رییس ستادحجت الاسلام ابراهیم رییسی در کهگیلویه و بویراحمد در جمع طرفداران دکتر قالیباف و ابراهیم رییسی گفت: امروز برای ما یک روز تاریخی است همه رسانه های و مورخان بنویسند و ثبت کنند که چه پیروزها و شادکامی هایی جریان انقلابی امروز در استان ما به دست اورد.
یاسوج ۲۴: رییس ستادحجت الاسلام ابراهیم رییسی در کهگیلویه و بویراحمد در جمع طرفداران دکتر قالیباف و ابراهیم رییسی گفت: امروز برای ما یک روز تاریخی است همه رسانه های و مورخان بنویسند و ثبت کنند که چه پیروزها و شادکامی هایی جریان انقلابی امروز در استان ما به دست اورد.
حجت الاسلام صفدر پناهی افزود: حماسه حضور بی نظیر مردم ما در ساعات ادرای در حالی که ادارات از ندادن مرخصی حرف زده بودند و شورای ادرای گذاشته بودند و هر کاری انجام دادند که این جلسه استقال از حجت الاسلام رییسی به سردی برگزار شود اما مردم کاری کردند که در تارخ ماندگار شد.
وی ادامه داد: حماسه استقبال از سید محرومان سید پاکدستان و سید مبارز علیه فساد و چپاول که وعده دادند بین مردم و حقوق مردم و چپاول گران دیوار بلندی بسازد ماندگار است و برای همیشه خواهد ماند.
حجت اسلام پناهی ادامه داد: ته دل این مردم از این استقبال خوشحال شدند و اشک شوق ریختند و آنهایی که در سر می پروراندند که با سوئ استفاده از بیت المال و تهدید بتوانند مردم ما را به طرف دیگری ببرند به شدت ناراحت شدند.
رییس ستاد حجت الاسلام رییسی گفت: همین جا می گویم مواظب باشیم از این خدعه هایی که راه خواهندانداخت و کارهایی و حرف هایی که می زنند و شایعاتی که خواهند پراکند باید مواظب باشیم همه باید در صحنه باشند اگر فردا خواستند ادارت را به فلان جایگاه هدایت کنند اگر خواستند مدرسه ای را تعطیل کنند مردم هر کدام دوربین به دست مستندات آنها را داشته باشید و در مجالس مختلف مطرح کنید.
وی تصریح کرد: مردم همیشه در صحنه شیرزنان و غیور مردان مواظب باشیم یک بار دیگر نگذاریم کارهایی که آنها در گذشته انجام داده اند را تکرار کنند.
حجت اسلام پناهی عنوان کرد: مهمترین نکته این اقدام انقلابی شهردار قهرمان تهران بود این اقدام از جهت اینکه اقدام انقلابی کرده و نشان داد که اماده خدمت است و شیفته بردن و قدرت نیست و این بزرگترین افتخار به نام وی ثبت خواهد شد و همه ما باید قدر دان تصمیم انقلابی محمد باقر قالیباف باشیم.
وی اظهار کرد: تا امروز به ما می گفتند که این انقلابی ها نمی توانند به نفع همدیگر کنار بروند این جریان، جریانی نیست که کنار روند اما با این اقدام انقلابی اقای قالیباف نشان داد که جریان انقلابی برای همیشه حامی ارزش ها و پشت رهبری است و هر وقت این انقلاب و نظام بخواهد حتما در کنار هم متحد و از هم حمایت می کنند.
وی افزود: صدآفرین بر این تصمیم و هزاران درود بر این تجمع بزرگ این وحدت، حدت شیرینی است که دیگران را به کما برده است و دست و پا می زنند اما به جایی نمی رسند.
حجت اسلام پناهی گفت: از تصمیم دکتر قالیباف و حمایت همه عزیزانی که در ستاد ایشان در استان هستند دست تک تک آنها می بوسیم و تشکر می کنیم.
وی تصریح کزد: این نهال مثل نهال دیگران نیست که ثمر ندهد این نهال به زودی در روز جمعه با بار خواهد نشست.
رییس ستاد محمدباقر قالیباف در کهگیلویه و بویراحمد نیز این اتحاد را کاری ارزشمند بیان کرد و گفت: با هم به هدف اصلی مان خواهیم رسید./ایلنا