- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- یکشنبه 7 دسامبر 2014 - 10:12
دبیرکارگروه پژوهش: استان نیازمند تاسیس پژوهشگاه های تخصصی است
دبیر کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: استان نیازمند تاسیس پژوهشگاه های تخصصی است و در تلاشیم تا یک پژوهشگاه در حوزه علوم انسانی و یک پژوهشگاه در حوزه کشاورزی و محیط زیست تاسیس شود.
![]() |
دبیر کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: استان نیازمند تاسیس پژوهشگاه های تخصصی است و در تلاشیم تا یک پژوهشگاه در حوزه علوم انسانی و یک پژوهشگاه در حوزه کشاورزی و محیط زیست تاسیس شود.
وحید محمدی تبار افزود: ما نیاز به تاسیس موسسات پژوهشی در حوزه کشاورزی و علوم انسانی هستیم چرا که با داشتن بهترین منابع آب، خاک و محیط زیست باید به فکر تقویت رابطه دانشگاه و بخش کشاورزی باشیم.
وی تصریح کرد: برای تقویت و ارگانیک کردن ارتباط علم و دانش با کار و عمل ضمن آینده نگری، باید نهاد های پژوهشی را بعنوان حلقه واسط بین دانش و تولید تاسیس و تشکیل دهیم.
وی اضافه کرد: تلاش می کنیم یک پژوهشگاه در حوزه علوم انسانی و یک پژوهشگاه در حوزه کشاورزی و محیط زیست تاسیس شود چرا که در منابع انسانی بهترین استعداد ها را داریم و ضرورت دارد، زمینه رشد و شکوفایی شان را فراهم و در بخش علوم انسانی در استان سرمایه گذاری کرد.
مدیرکل تحول اداری، ضرورت تاسیس پژوهشگاه علوم انسانی و پژوهشگاه کشاورزی و محیط زیست را از ملزومات توسعه پایدار و متوازن استان برشمرد و گفت: از مدیریت دانشگاه های استان، چهره های علمی، نخبگان و همچنین مسئولین استانی می خواهیم در این زمینه توجه و عنایت ویژه داشته باشند.
محمدی تباراظهار داشت: پروژه توسعه سرزمین کهگیلویه و بویراحمد بدون مطالعات عمیق اجتماعی و پژوهش کاربردی اقتصادی، میسر نیست.
مدیرکل تحول اداری استانداری افزود: رابطه دانشگاه و مدیریت اجرایی باید یک رابطه مشاوره ای در حوزه های مختلف علمی و پژوهشی باشد.
وی با اشاره به سخنانی از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بدون تحقیق، بدون تعمق و فتح سرزمین های تازه فکری، هیچ کاری نمیشود کرد، اظهار داشت: باید همه تحقیقاتمان را جهت بدهیم و نیازهایمان را بسنجیم و ببنیم برای وارد شدن به این عرصه چه چیزی هایی لازم داریم و چه موانعی بر سر راه است.
محمدی تبار ادامه داد: باید تحقیقات ما کاربردی باشد، یعنی تحقیق خشک خارج از زمینه عمل، راه دور و دراز پیمودن درزمان و فرصت کم است.
وی اظهار داشت: با توجه به سرعت رشد علم و پژوهش و لزوم آن در همه عرصه ها، استان بیش از همیشه نیازمند جدی مدیریت علمی و فکری برای توسعه بوده، هست و خواهد بود و به حمدالله در دولت تدبیرو امید، مدیریت ارشد استان با نگاهی علمی، توسعه استان را در اولویت اول قرار داده است.
محمدی تبار تصریح کرد: استان برای توسعه پایدار، باید از مسیر پژوهش های علمی عبور کند، توسعه بر مبنای علم و تحقیق میسر است.
به گفته وی، کهگیلویه و بویراحمد دارای پتانسیل های بالایی در دو حوزه کشاورزی، محیط زیست و گردشگری و همچنین در حوزه تاریخ، علوم انسانی است و این ظرفیت ها و پتانسیل ها را با تحقیق و پژوهش می توان برانگیخته کرد.
وی، ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو و شهادت سه آذر اهورایی گفت: روز دانشجو یادآور استقلال خواهی، عدالت طلبی و آزادی خواهی جریان دانشجوی ایران است.
محمدی اظهار داشت: شهدای دانشجو در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ در دانشکده فنی تهران در راه استکبار ستیزی، استعمار ستیزی و استبداد ستیزی جان خود را فدا کردند و جاودانه شدند.
ج/۲۳۸
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد