مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: آب و فاضلاب روستایی برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و جلوگیری از انشعابات غیرمجاز به صورت جدی وارد عمل شده است.

سجاد رستگار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به اعتبارات بالایی که برای تامین آب شرب روستایی نیاز است، اظهار داشت: متاسفانه در برخی موارد دیده می‌شود که برخی از اهالی روستاها عمداً یا سهواً آنگونه که باید در مصرف آب رعایت انصاف را به خرج نمی‌دهند.

وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر تلاش‌های مستمری برای مبارزه با مصرف بی‌‌رویه و انشعابات غیرمجاز در روستاها صورت گرفته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در حال حاضر انشعابات غیرمجاز از پنج هزار مورد به ۷۵۰ مورد کاهش یافته است و سه هزار انشعاب بدون کنتور هم‌اکنون به ۵۰۰ انشعاب کاهش یافته‌اند.

وی استفاده از شیوه ارشادی را گام اول در کاهش اینگونه تخلفات عنوان کرد و افزود: اگر شیوه ارشادی کفایت نکرد و کارساز واقع نشد جریمه‌های متعدد در انتظار متخلفان خواهد بود.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: هدف ما از انجام این کار اجرای عدالت در بهره‌مندی روستاییان از آب آشامیدنی است.

وی از روستاییان خواست تا از کنتورهای آب خود محافظت کنند و در صورت خراب بودن کنتور آن را به ماموران آبفار گزارش دهند.ر

رستگار همچنین عنوان کرد: اگر در بازرسی‌های کنتور خرابی مشاهده شد روزانه ۲ مترمکعب آب خانگی برای آن انشعاب محاسبه می‌شود که معادل ۲۱ هزار تومان در ماه برای کسانی که از کنتور خراب و معیوب استفاده می‌کنند هزینه در پی دارد.

وی از روستاییان خواست تا در این زمینه حساسیت بیشتری به خرج دهند و در زمینه مصرف بهینه آب شرب تلاش کنند تا تمامی اهالی روستاهای ما بتوانند از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند شوند.

 مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان اصلاح شبکه‌های فرسوده را یکی از مهمترین برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی این استان عنوان کرد.

رستگار میزان هدرروی آب در این استان را نگران‌کننده دانست و گفت: این میزان از میانگین کشوری بالاتر است و تلاش برای رفع این معضل عزمی جدی را می‌طلبد.

وی خواستار فرهنگ‌سازی در خصوص نهادینه شدن فرهنگ صحیح مصرف آب در استان شد و اظهار داشت: بخش زیادی از هدرروی آب مربوط به انشعابات غیرمجاز است.

رستگار اجرای ۱۴ باب مخزن ذخیره به حجم چهار هزار و ۷۰۰ متر مکعب، ۲ باب ساختمان موتورخانه، اجرای بیش از ۱۶۴ کیلومتر لوله‌گذاری، اجرای شبکه برق، حفر هفت مورد چاه عمیق، بهسازی چشمه و احداث چهار باب ایستگاه پمپاژ را برخی از عملکرد این شرکت در سال گذشته عنوان کرد.

وی جمعیت روستایی این استان را حدود ۳۰۵ هزار نفر عنوان کرد و گفت: آب آشامیدنی حدود ۱۳ درصد جمعیت روستایی کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۵۲۰ روستا به صورت مردمی تامین می‌شود.

انتهای پیام/۸۲۰۰۸/م۳۰

منبع : خبرگزاری فارس