- خبرگزاری ها
- پنجشنبه 9 ژانویه 2014 - 06:01
بقعه بی بی حکیمه (س) بزرگترین قطب گردشگری جنوب کشور است
امام جمعه گچساران گفت: بقعه متبرکه بی بی حکیمه (س) بزرگترین قطب گردشگری و فرهنگی جنوب کشور به شمار می رود.
حجت الاسلام سید امین الله حجازی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به محبوبیت این بانوی بزرگوار در ایران و کشورهای عربی، افزود: حرم بی بی حکیمه (س) میعادگاه عاشقان و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه در نیمه دوم سال است.
وی از مسوولان استانی و کشوری خواست با نگرش ملی و اسلامی زیرساخت های مورد نیاز برای حضوز هر چه بیشتر زائران در شهرستان گچساران را فراهم کنند.
حجازی از توافق مسوولان کشوری برای احداث یک مجتمع فرهنگی در بقعه متبرکه بی بی حکیمه خاتون (س) خبر داد.
وی با اشاره به وجود بخشی از جاده دسترسی به حرم بی بی حکیمه (س) در حوزه استحفاظی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، بیان کرد: مسوولان این شرکت برای بازسازی و احداث جاده مناسب در این بقعه متبرکه اقدامات لازم را انجام دهند.