مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: تجلیل از کتابداران نمونه و فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی، غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و ائمه جمعه بخشی از مهمترین این برنامه هاست.

یاسوج ۲۴: یاسر رحیمیان با بیان اینکه ۱۰ برنامه مختلف در هفته کتاب و کتابخوانی در استان برگزار می شود اظهار داشت: تجلیل از کتابداران نمونه و فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی، غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و ائمه جمعه، دیدار با خانواده های معزز شهدا، برگزاری نشست های کتابخوان کتابخانه ای و مدرسه ای، برگزاری شب شعر و تجلیل از و نویسندگان پیشکوست در استان از مهمترین  این برنامه هاست.

وی با بیان اینکه ۶۷ باب کتابخانه در استان وجود دارد خاطر نشان کرد: از این تعداد ۲۷ کتابخانه روستایی، ۳۳ کتابخانه شهری و ۷ کتابخانه مشارکتی هستند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه پنج کتابخانه در استان در حال احداث است ادامه داد: دو کتابخانه مادوان و شهر دهدشت هر کدام ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که با همکاری بنیاد برکت برای هر کدام آن ۶۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و امیدواریم تا ۱۸ ماه دیگر وارد حوزه کتابخانه های عمومی استان شوند.

رحیمیان در جواب پرسش خبرنگاران در باب فضاهای فیزیکی مطالعه و تعداد مراجعین و اعضای فعال کتابخانه های عمومی استان افزود: به ازای ساخت هر ۲۰۰ مترمربع کتابخانه در سطح استان نیز افزون بر پنج میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی خاطر نشان کرد: شمار کتابخوانان فعال در سطح استان افزون بر ۳۲ هزار نفر است که ۱۵ هزار و ۹۴۳ نفر از این تعداد زن و مابقی مرد هستند./صبح زاگرس