مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازدید امروز نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد از بقعه بی‌بی حکیمه(س) بازدیدی عمرانی و زیارتی است.

حجت‌الاسلام سیدعلی صالح موسوی اعظم بعد از ظهر امروز در حاشیه سفر آیت‌الله سیدشرف‌الدین ملک‌حسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: سفر نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد به بی‌بی حکیمه(س) در راستای زیارت و بازدید از طرح‌های عمرانی و پروژه‌های در دست اقدام در این حرم مطهر بود که با حضور مسئولان این امر محقق شد.

وی افزود: پل بزرگ بی‌بی حکیمه(س)، مجتمع بزرگ این حرم مطهر و برنامه‌ریزی برای جداسازی آب حرم از روستاهای اطراف از دیگر اهداف این سفر است.

موسوی اعظم تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای توسعه حرم مطهر بی‌بی حکیمه(س)، همچنین بررسی شاخص‌های برگزاری کنگره ملی بی‌بی حکیمه(س) از دیگر اهداف سفر آیت‌الله ملک‌حسینی به این بقعه متبرکه است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: تعریض جاده‌های دسترسی به مرقد مطهر بی‌بی حکیمه(س) از دیگر اهداف این سفر بوده که در نشستی که در حرم مطهر برگزار می‌شود، مطرح خواهد شد.

آیت‌الله سید‌‌شرف‌الدین ملک‌حسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد طی سفری سه روزه به گچساران از روستاهای مجتمع دیل، خیرآباد لیشتر همچنین طرح‌های عمرانی گچساران از جمله زیرگذر و مصلای این شهرستان بازدید کرد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۱/ب۲۰

منبع : خبرگزاری فارس