سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مرحوم فاتحیان از اهالی بخش لوداب که به دلیل تصادف دچار مرگ مغزی شده بود اعضای بدن او با رضایت خانواده اش اهدا شد.

یاسوج ۲۴: غلامعباس سبز اظهار داشت: اعضای اهدایی بدن این دانش آموز دچار مرگ مغزی شامل ۲ کلیه و کبد بوده است.
وی ادامه داد: مرحوم فاتحیان از اهالی منطقه چین بخش لوداب است که به دلیل رانندگی دچار ضربه و خونریزی مغزی و به دنبال آن مرگ مغزی شده بود.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد: با اظهار رضایت خانواده مرحوم فاتحیان تیم جراحی پیوند اعضای شیراز در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج حضور یافته و ۲ کلیه و کبد وی را پس از خارج کردن از بدنش برای پیوند به بیماران نیازمند به بیمارستان ابن سینا شیراز انتقال داند.
سبز افزود: این هجدهمین مورد اهدای عضو در کهگیلویه و بویراحمد از ابتدای سال جاری تاکنون است.
اقدام خداپسندانه اهدای اعضای بدن بیماران دچار مرگ مغزی کهگیلویه و بویراحمد در حدود یک دهه اخیر به‌طور چشمگیری در این استان گسترش یافته و در حال نهادینه شدن است./ایرنا