- سایت های خبری
- سهشنبه 4 فوریه 2014 - 10:02
اهداء کتاب رایگان به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی
وی افزود: این تعداد کتاب ازطرف اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان ودبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان به شهرستان اختصاص یافته است
عصر دنا -روح اله پناهی : رئیس فرهنگ و ارشاد شهرستان “بهمئی ” استان “کهگیلویه و بویراحمد” از اهداء بیش از ۲۰۰۰ جلد کتاب در شهرستان بهمئی به شهروندان همزمان با دهه فجر خبر داد .
“امین درخشان” در گفت و شنود اختصاصی با “عصردنا ” از بهمئی با تبریک ایام پر فروغ دهه فجر انقلاب اسلامی گفت:دهه فجر فرصت مناسبی برای معرفی دستاوردهای انقلاب، شناساندن اسلام واقعی و تنویر افکار جوانان نسبت به دین مبین اسلام است و باید با محور قرار دادن برنامه های فرهنگی و مطالعه تاریخ انقلاب این مهم را انجام داد .
وی افزود: این تعداد کتاب ازطرف اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان ودبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان به شهرستان اختصاص یافته است .
در خشان با اشاره به موضوع و محتوای مجموعه کتب اهداءشده تصریح کرد: کتب توزیع شده با موضوعات فرهنگی،اجتماعی، تاریخی و دینی مذهبی می باشد .
منبع : عصردنا