- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 8 ژانویه 2014 - 01:01
انجام ۵ هزار گزینش در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
رئیس هسته گزینش آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از انجام ۵ هزار گزینش در آموزش و پرورش این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، مجید محنایی صبح امروز در گردهمایی گزینشگران آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد که در یاسوج برگزار شد، اظهار کرد: کار گزینش بسیار حساس و ضروری است و باید بر اساس تقوی و پرهیز از افراط و تفریط و روانشناسی مطلوب انجام شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: در این منشور چارچوب کلی برای کار گزینشگران تبیین شده و استناد به آن بهترین بستر برای فعالیت در این عرصه است.
وی عنوان کرد: منابع انسانی در ادارات استراتژیترین منبع است و در این بستر ادارات نیاز به مهندسی جدید آموزشی دارند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه باید انگیزش نیروی انسانی در ادارات تقویت شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه عوامل گزینش در استان تقریباً پایدار است و این مهم فرصت انجام کار مطلوب را فراهم کرده است.
هادی زارعپور نیز در این مراسم اظهار کرد: گزینشگر باید با تقوی، انصاف در امور اعتدال و عدالتگرایی به این امر مهم بپردازد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد افزود: تعهد دین و صالح بودن، عاقل بودن، اخلاق کریمه، پرهیز از افراط و تنگنظری و سهلانگار نبودن از ویژگیهای گزینشگران است که در فرمان تاریخی امام راحل مبنی بر تأسیس گزینش بر آن تأکید شده است.
وی گفت: گزینش چشم بینای نظام است و در آموزش و پرورش که عرصه گستردهتری دارد مهمتر است و باید با دقت بیشتری به آن توجه کرد.
رئیس هسته گزینش آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بر اساس مفاد دستور امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل گزینش باید برای کار در ادارات افراد صالح و متدین انتخاب شوند و در این بستر باید از افراطیگری پرهیز کرد.
علی پارسازاده افزود: در یک سال اخیر کار گزینش هزار و ۳۹ نفر برای تبدیل از استخدام آزمایشی به قطعی، ۷۳۹ نفر پیمانی به آزمایشی، ۹۳۴ نفر قراردادی به پیمانی و ۲ هزار و ۳۱۴ نفر در بخش مدارس غیر دولتی انجام شد و در این مدت ۱۰ هزار و ۳۰۴ پرونده تحقیق و بررسی شده است.
انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۳۰
منبع : فارس نیوز