- اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان ، سایر خبرها ، نماز جمعه
- جمعه 14 جولای 2017 - 02:07

امام جمعه موقت یاسوج: عربستان غیرتی برای حفظ استقلال خود ندارد
یاسوج ۲۴: موسوی اعظم بااشاره به وضعیت فعلی عربستان گفت: وضعیت فعلی عربستان را ببینید که نوکر آمریکا شده و هیچ غیرتی در قبال حفظ استقلال خود ندارد…
یاسوج ۲۴: حجت الإسلام موسوی اعظم امام جمعه موقت شهر یاسوج در نماز جمعه ی این هفته ضمن رعایت عمل تقوا در زندگی اظهار داشت: اساسی ترین مشکل ما این است که دیگران را تذکر می دهیم و خودمان را فراموش میکنیم.
وی افزود: قرآن سراسر حکمت است و در آن پیامبر را به عنوان یک پیامبر و مرسَل معرفی می کند اما در قضیه ولایت، امام را معصوم و به دور از هرگونه گناه و خطا معرفی می نماید.
امام جمعه موقت یاسوج با اشاره به اینکه ولی فقیه مجتهد و جامع الشرایط است خاطر نشان کرد: بعد از غیبت صغری امام زمان (عج) از ایشان سوال کردند که در غیبت کبری به چه کسانی برای پیاده کردن امر تو رجوع کنیم؟ که پاسخ دادند به «راویان حدیث» ما مراجعه کنید.
ایشان ادامه داد: بعد از پیامبران هم جانشین تعیین می شد و ولی فقیه و مراجع ما ولایت دارند و امرشان باید متابعت شود تا ضربه ای به اسلام و مسلمین وارد نشود.
حجت الإسلام موسوی اعظم «ولایت فقیه» را مسئله ای الهی خواند و عنوان کرد: مهمترین ویژگی های یک ولی فقیه اعم از مدافع دین، دوری از هوی و هوس، دوری از گناه و خویشتن داری می باشد.
او تصریح کرد: وضعیت فعلی عربستان را ببینید که نوکر آمریکا شده و هیچ غیرتی در قبال حفظ استقلال خود ندارد.
امام جمعه موقت یاسوج در پایان با اشاره به روز شورای نگهبان در هفته ی آینده اذعان کرد: آیت الله جنتی از «زهاد زمان» است و از فقهای بزرگ شورای نگهبان است که خیلی خوب توانسته شورای نگهبان را مدیریت کند و نظر شورای نگهبان در امور مربوطه فصل الخطاب است چرا که حکم قانون در آن می باشد.