“سهیلا جلودارزاده” در ستاد خانه کارگر گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد و در جمع حامیان “حسن روحانی” حضور یافت.

یاسوج ۲۴: “” در ستاد خانه کارگر گچساران استان و در جمع حامیان “حسن ” نامزد انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری گفت: با یک برنامه‌ریزی چند نفر را مطرح کرده‌اند که انتخابات را به دور دوم بکشانند.

وی‌ تاکید کرد که ما نباید بگذاریم این اتفاق شکل بگیرد و همه بدانند وجود آنان برای پیشرفت مضر است.

عضو شورای مرکزی خانه کارگر کشور گفت: حدود چهل سال است که در کنار هم از سرزمین ایران حفاظت می کنیم و هشت سال تمام جهان با ما جنگیدند اما نتوانستند در اراده مردم خللی ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه نخست وزیر محبوب زمان جنگ با تمام مشکلات مملکت را به خوبی اداره کرد و مردم نیز با وی همکاری خوبی داشتند، تصریح کرد: در دولت اصلاحات، مردم برای ساختن یک کشور جهانی همت کردند و سید محمد خاتمی با نفت بشکه ای ۱۲ دلار کشور را در همه زمینه‌ها تعالی و ساخت و خبری از دزدی نبود و تمام بدهی‌های بین المللی کشور پرداخت و صندوق ذخیره ارزی نیز با بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار تحویل داده شد.

جلودارزاده افزود: چندین سال است که رهبر انقلاب از اقتصاد می‌گوید و شعارهای سال‌ها را بیشتر اقتصادی می گذارند و این چه جریانی است که روز به روز فرهنگ و اقتصاد کشور را به نابودی می‌کشاند؟!

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهارداشت: هر سه کاندیدای رقیب روحانی، یکی هستند و نگذاریم خط رفاه طلبی در کشور ایجاد شود.