- اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد ، خبرگزاری ها ، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، دانشگاه های استان ، سایت های خبری ، سایر خبرها
- یکشنبه 3 فوریه 2019 - 10:02

احداث بیمارستان ۳۲ تختخوابی در شهرستان لنده
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از احداث بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده خبرداد و گفت: مجوزهای لازم در راستای احداث این بیمارستان اخذ شده است .
به گزارش یاسوج۲۴، اورنگ ایلامی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه توسط بنیاد مستضعفان به زودی آغاز می شود، افزود: همچنین پایگاه سلامت شهری شماره یک لنده نیز که در هفته دولت در سال گذشته کلنگ زنی شد، اردیبهشت ماه به بهره برداری میرسد.
ایلامی یادآور شد: این مرکز با زیربنای ۲۱۰ متر مربع و با اعتباری افزون بر ۲۴۷ میلیون تومان در حال احداث است.
وی افزود: شهرستان لنده دو پایگاه بهداشتی شهری، سه مرکز سلامت و ۱۳ خانه بهداشت دارد که هفت پزشک عمومی و ۱۰ پزشک متخصص در رشتههای اعصاب و روان، رادیولوژیست، زنان، بیماریهای مغز و اعصاب، داخلی، اطفال و ارتوپد در این شهرستان خدمت می کنند.
انتهای پیام/ح