مالک انوری پور معاون سازندگی بسیج دانشجویی استان اظهار داشت: گروه‌های جهادی دانشجویی دانشگاه‌های استان همواره در شرایط حساس آمادگی خود را حفظ کرده‌اند و آماده خدمت‌رسانی در نقاط مختلف و مورد نیاز هستند.

یاسوج۲۴: مالک انوری پور ضمن عرض  تسلیت به مردم و هم وطنان کشورمان درپی حادثه تلخ و مصیبت‌بار زمین‌لرزه در غرب کشور با بیان اینکه تکلیف بر آمادگی جمعی می باشد اظهار داشت: گروه‌های جهادی دانشجویی دانشگاه‌های استان همواره در شرایط حساس آمادگی خود را حفظ کرده‌اند و آماده خدمت‌رسانی در نقاط مختلف و مورد نیاز هستند.

وی با اشاره به وضعیت موجود در غرب کشور خاطر نشان کرد: امروز وظیفه و تکلیف هر کدام از ما می‌باشد که آرام ننشینیم و برای کمک به هم نوع خود اقدام بکنیم.

معاون سازندگی بسیج دانشجویی استان با عنوان اینکه ۱۰ گروه جهادی از دانشگاه‌های یاسوج، آزاد اسلامی واحدهای یاسوج، گچساران و دهدشت، علوم پزشکی یاسوج، فنی یاسوج، پیام نور یاسوج و دهدشت، دانشکده نفت و گاز گچساران و  فرهنگیان یاسوج هم اکنون آماده اعزام می‌باشند خاطر نشان کرد: گروه‌های جهادی منتظر هماهنگی‌های لازم و اعلام نیاز برای اعزام هستند./خبرگزاری فارس