زارعی اظهار کرد: امروزه به دلیل همین وابستگی به اقتصاد تک قطبی و تکیه براعتبارات هزینه ای بسیاری از ظرفیت های بالقوه سرمایه گذاری در کشور مغفول مانده است.

  :  نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی وابستگی به نفت و اتکا به اقتصاد تک محصولی را مهمترین نقطه آسیب اقتصاد ایران در طول سالیان متمادی اعلام کرد.
به گزارش “عصردنا ” به نقل از ایرنا، غلام محمد زارعی درˈ همایش منطقه ای نقش اقتصاد مقاومتی در مقابل تحریم ها ˈ در یاسوج افزود: مبنای شکل گیری و بودجه بندی در ایران نیز امروزه یک اقتصاد مصرفی است.
وی بیان کرد: بودجه ریزی در ایران برخلاف بسیاری از کشورهای توسعه یافته در جهان و منطقه بیش از ۷۰درصد آن هزینه ای و ۳۰درصد سرمایه گذاری است.
زارعی اظهار کرد: امروزه به دلیل همین وابستگی به اقتصاد تک قطبی و تکیه براعتبارات هزینه ای بسیاری از ظرفیت های بالقوه سرمایه گذاری در کشور مغفول مانده است.
وی با بیان اینکه تاکنون تعابیر و برداشت های متفاوتی از اقتصاد مقاومتی از سوی کارشناسان و متولیان امور اقتصادی در کشور شده است، افزود: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک الگو و علم جدید اقتصاد نقطه مقابل اقتصاد ریاضتی است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد ریاضتی یک اقتصاد بسته و غیرفعال به دلیل وجود چالش ها و نداشتن برخی ظرفیت های موجود اقتصادی است.
زارعی تاکید کرد: در حالی که اقتصاد مقاومتی در نقطه مقابل آن قرار دارد و فعالیت های اقتصادی باید برمبنای داشته ها و ظرفیت ها شکل گیرد.
وی اصلاح الگوی مصرف، فعال سازی طرح های راکد اقتصادی ، تکیه بر تولیدات داخلی و حمایت از سرمایه گذران داخلی را مهمترین راهبرد در تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
زارعی نقش نخبگان، دانشگاهیان ، انسجام ،وحدت ملی و عزم همگانی را از دیگر راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد. 

منبع : عصردنا