معاون آموزشی دانشگاه یاسوج از راه‌اندازی پژوهشکده فرهنگ و زبان بومی کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه یاسوج خبر داد.

عصر امروز در نشست تخصصی نقد و بررسی کتب استانی که در محل برگزاری در محل مصلای و به همت انجمن اهل قلم برگزار شد، اظهار کرد: ما با وجود ظرفیت‌های بسیار گسترده و متنوعی که دارد به خصوص در زمینه‌های فرهنگی و هنری جایگاه آن در کشور شناخته نشده است.

معاون آموزشی ابراز داشت: به عنوان فرزندان این استان در بسیار علاقه‌مند هستیم که این ظرفیت بزرگ را به کشور شناسایی کنیم.

این استاد دانشگاه به اقدامی که در دانشگاه یاسوج در حال انجام است اشاره کرد و گفت: استان راه‌اندازی می‌شود و به سوی همه نخبگان و نویسندگان برای اعتلای فرهنگ و هنر اصیل بومی  در راستای همکاری دست یاری دراز می‌کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه یاسوج در بخش دیگری از اظهارات خود در نشست تخصصی نقد کتب استانی در محل نمایشگاه کتاب یاسوج اظهار کرد: باید بپذیریم که هر چه در استان انتشار کتاب داشته باشیم به نفع عرصه فرهنگی است و اما باید این واقعیت را هم پذیرفت که هر کتابی را نمی‌توان با هر مطلبی مفید دانست.

این استاد دانشگاه و پژوهشگر فرهنگی به پژوهشی که خود در خصوص بررسی واژه‌های لری در شاهنامه داشته اشاره کرد و گفت: چندین دانشگاه معتبر در کشور از جمله دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه شیراز پیشنهاد چاپ آن را داده‌اند.

نیکروز با اشاره به تماس دانشگاه فردوسی مشهد در این خصوص با وی افزود: آن‌ها به صراحت اعلام کردند که شما نکته‌ای تازه در این خصوص ارائه کرده‌اید و از این طریق می‌توان به برخی از واژه‌های شاهنامه و سیر تاریخی آن بیشتر پی برد.

معاون آموزشی دانشگاه یاسوج از ظرفیت‌های بالای در ابعاد فرهنگی و تاریخی سخن به میان آورد و تصریح کرد: باید کاری کنیم که این ظرفیت برای سایر نقاط کشور شناخته شود.

 

منبع : فارس نیوز