یاسوج – ایرنا – استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دلایل وصول نشدن کامل درآمدهای اختصاصی مصوب برخی دستگاه های اجرایی این استان شامل ثبت احوال، میراث فرهنگی، آموزش و پرورش، بهزیستی و انتقال خون در ۹ ماه نخست امسال بررسی شود.

روز شنبه در نشست ستاد درآمدها و تجهیز منابع درآمدی افزود: تلاش برای تحقق درآمدهای اختصاصی مصوب این تعداد از نهادهای دولتی استان تا پایان امسال ضروری است.

وی بیان کرد: افزایش وصول درآمدهای عمومی و اختصاصی مصوب سال ۹۲ کهگیلویه و بویراحمد موجب سیر صعودی میزان تخصیص اعتبارات و بودجه های ملی به این استان در سال ۹۳ می شود.

خادمی بر لزوم استفاده بهینه از تمام ظرفیت های اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد و برنامه ریزی اصولی برای وصول درآمدهای عمومی و اختصاصی مصوب سال ۹۲ این استان تاکید کرد.

وی خواستار ارائه راهکارهای مناسب از سوی متولیان امر برای کاهش فرار مالیاتی در کهگیلویه و بویراحمد و وصول بدهی های مالیاتی سال های گذشته و ۹ ماه امسال شد.

خادمی اظهار کرد: برای ترویج فرهنگ پرداخت مالیات بر ارزش افزوده از سوی اصناف مختلف کهگیلویه و بویراحمد اطلاع رسانی گسترده ای انجام شود.

مدیرکل نیز در این نشست، گفت: در ۹ ماه امسال ۱۳۹ میلیارد و ۸۶۶ میلیون تومان مالیات بر شرکت ها در این استان وصول شده در حالی که میزان پیش بینی آن ۲۳۷ میلیارد تومان بوده است.

افزود: میزان وصول مالیات بر حقوق در این مدت در کهگیلویه و بویراحمد ۲۱۴ میلیارد تومان بوده در حالی که میزان پیش بینی آن ۲۳۴ میلیارد تومان بوده است.

وی بیان کرد: در ۹ ماه گذشته ۵۴۰ میلیارد ریال مالیات بر مشاغل در کهگیلویه و بویراحمد وصول شده در حالی که میزان پیش بینی آن ۷۰۰ میلیارد ریال بوده است.

محمدی اظهار کرد: میزان وصول مالیات بر مستغلات در این مدت در کهگیلویه و بویراحمد ۷۱ میلیارد و ۸۸۰ میلیون ریال بوده در حالی که میزان پیش بینی آن ۷۲ میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال بوده است.

وی عنوان کرد: در ۹ ماه امسال ۷۲ درصد مالیات های مستقیم مصوب کهگیلویه و بویراحمد وصول شده است.

محمدی ابراز داشت: چهار هزار و ۲۴۷ فقره پرونده مودیان بدهکار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

وی افزود: برای وصول کامل مالیات های مصوب کهگیلویه و بویراحمد و جلوگیری از هرگونه فرار مالیاتی باید اقداماتی شامل دادن تذکر شفاهی و اخطار کتبی، پلمپ واحدهای صنفی و توقیف اموال صاحبان این واحدها در استان انجام شود که مستلزم همکاری مسوولان اجرایی و دستگاه های قضایی و امنیتی است.

محمدی گفت: موضوغ مالیات بر ارزش افزوده به یک بحث فراگیر در کهگیلویه و بویراحمد تبدیل شده و تعداد قابل توجهی از مودیان مالیاتی این استان تمایل چندانی به پرداخت آن ندارند.

وی بیان کرد: برای نصب صندوق فروش مکانیزه در صنوف مختلف کهگیلویه و بویراحمد تاکنون اقداماتی از سوی اداره کل امور مالیاتی این استان انجام و نشست هایی نیز با مسوولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شده است.

محمدی اظهار کرد: با راه اندازی این صندوق میزان دقیق و شفاف درآمد صنوف کهگیلویه و بویراحمد تعیین و میزان وصول مالیات از صاحبان آنها نیز واقعی تر خواهد شد.

۷۵۳۵/۶۷۱

از مجموع ۲۳۷ میلیارد تومان مالیات بر شرکت های استان