استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با همه توان کمر به رفع مشکلات مردم و محرومیت‌زدایی استان بسته‌ایم

عصر امروز در جمع خبرنگاران در تشریح اقدامات ۹۰ روزه خود در این اظهار کرد: این با یک درصد خاک و یک درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد نفت، ۲٫۳ درصد آب و سومین به لحاظ منابع جنگلی یکی از ‌ها دارای ظرفیت عظیم برای کمک به توسعه کشور است.

خادمی در تشریح اجمالی فعالیت‌های ۹۰ روزه دولت تدبیر و امید در این استان افزود: از بدو فعالیت دولت تدبیر و امید با ایجاد شورای مشورتی متشکل از سرمایه‌های فکری و نخبگان استانی تلاش‌ها و پیگیری امور استان جهت راهبرد برنامه‌های خرد و کلان و کاربردی کردن منابع مختلف در همه عرصه‌ها و بخش‌ها آغاز شد.

وی تصریح کرد: بازدیدها از شهرها و مناطق مختلف استان با حضور مسئولان استانی و محلی، احصاء استعدادها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هر بخش در هر منطقه و نقطه از این استان و شناسایی و ریشه‌یابی علل مشکلات، موانع و کمبودها با دقت نظر بالا در راس فعالیت‌ها قرار گرفت.

خادمی به جمع‌آوری آمار کلی و تهیه بسته اطلاعاتی از طرح‌های تولیدی کارگاهی و صنعتی کوچک و بزرگ، فعال، نیمه فعال و راکد و بررسی مشکلات آن‌ها به لحاظ  مدیریتی، نیروی انسانی، تولید، تسهیلات، تجهیزات و میزان معوقات بانکی و پیگیری برای راه‌اندازی صنایع توجیه‌پذیر اقتصادی و پیگیری و اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای این بخش اشاره کرد.

 بیان کرد: راه‌اندازی مجدد کارخانه خوراک دام و طیور و ادامه روند اجرای کارخانه سیمان مارگون با اختصاص تسهیلات لازم در دستور کار قرار گرفت و کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و فروکتوز با تامین ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات و یک‌هزار و ۸۰۰ تن گندم در ماه با ۶۱ کارگر به زودی وارد چرخه تولید خواهد شد.

وی تصریح کرد: این استان کریدور جنوب به مرکز کشور و نزدیک به کشورهای حوزه خلیج فارس است، اما به لحاظ شبکه راه با مشکل جدی روبه‌رو است و به دلیل ۸۰ درصد کوهستانی بودن هزینه راهسازی در آن سه برابر نرم کشور است.

خادمی گفت: با همه مشکلات و کمبودها در شبکه راه‌های استان، پروژه‌های مهم در حوزه راهسازی راکد و یا نیمه‌فعال‌اند و همت و تلاش برای فعالیت مجدد آنها به کار بسته شده و در این ارتباط تلاش مستمر و پیگیر در مرکز انجام که مورد توجه متولیان کشوری قرار گرفته است.

استاندار  به تصمیم قاطع و پیگیری مداوم  در مرکز کشور برای استفاده از منابع آبی استان با حجم ۱۲ میلیارد مترمکعب اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی و فعالیت برای مهار بخشی از این آب و تخصیص بیشتر آب‌های مهار شده و استفاده بهینه در کشاورزی، شرب، صنعت، گردشگری و تولید انرژی به خصوص بهره‌برداری از طریق سدهای انحرافی کوچک، پمپاژ و توسعه باغات، مزارع شیلات و تلاش برای سیستمی کردن بخش کشاورزی در این حوزه آغاز شده است.

خادمی تصریح کرد: پیگیری در خصوص فعالیت مجدد سد در دست اجرای چم‌شیر با ۱۶٫۵ درصد پیشرفت، گنجایش سالانه ۱٫۸ میلیارد متر مکعب و پیش‌بینی سه واحد نیروگاهی به ظرفیت ۱۶۵ مگاوات برق، ذخیره و کنترل آب رودخانه زهره به میزان ۱٫۸ میلیارد متر مکعب و تامین آب ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی دیم پایین دست از امور انجام شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به پیگیری تفاهم ضروری بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان در نحوه پرداخت بدهی ۵۳ میلیارد تومانی به شهرداری‌ها و بدهی ۷۵ میلیارد تومانی شهرداری‌های استان نیز اشاره کرد و گفت: به دلیل حادثه‌خیز بودن استان با انعقاد تفاهمنامه‌ای با دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور اختصاص ۸ میلیارد تومان اعتبار برای احداث ساختمان جمعیت هلال احمر، استقرار یک فروند بالگرد امدادی، تامین و تخصیص اعتبار مورد نیاز پروژه‌های در دست اجرا و فعالیت‌های این جمعیت انجام شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: نگاه به تولید و رشد متوازن همه شاخص‌ها در تبیین و تدوین برنامه‌ها و برنامه‌ریزی برای بلندمدت، کوتاه‌مدت و میان‌مدت و قرار دادن مباحث فرهنگی و معنوی در صدر امور در دستور کار قرار گرفت به طوری که پیگیری تامین منابع مالی به میزان ۲۰ میلیارد تومان برای ۱۲ مصلی در دست ساخت با ۱۱ هزار و ۷۵۲ مترمربع زیر بنا با میانگین پیشرفت ۵۱ درصد انجام شد و مشکلات آن در مرکز کشور و استان با جدیت دنبال می‌شود.

خادمی، شهدا را سرمایه‌ها و گنجینه‌های اصلی  نظام دانست و گفت: تکریم خانواده معزز شهدا و بازدید از آنها، توجه به امور جانبازان و ایثارگران و ساماندهی گلزار شهدا از اولویت‌های استان است.

استاندار کهگیلویه و بویراخمد به ۳۷۰ گلزار شهید ساماندهی شده استان اشاره کرد و گفت: از یک‌هزار و ۷۷۸ قبر مطهر شهید در ۵۲۸ گلزار در این استان، یک‌هزار و ۴۳۶ مزار آن در ۳۷۰ گلزار ساماندهی و ۳۱ مزار شهید در قالب ۱۲ گلزار در دست اجرا و ۱۴۶ گلزار با ۳۱۱ قبر شهید ساماندهی نشده است که ۸۴ مزار شهید با اعتبار یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی در برنامه ساماندهی قرار گرفت.

خادمی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی در همه نقاط شهری و روستایی و نشر و ترویج فرهنگ قرآنی اعلام آمادگی کرد و گفت: برای توسعه فرهنگ قرآنی برنامه‌ریزی از فضاهای کوچکتر یعنی خانواده، مدرسه، مساجد، کانون‌ها و مؤسسات قرآنی تا رسیدن به دانشکده قرآنی در دستور کار قرار گرفت.

خادمی با اشاره به این‌که وضعیت شبکه بهداشت و درمان استان به لحاظ تخت بیمارستانی، تجهیزات پزشکی، مراکز بهداشتی و درمانی در روستاها و بخش‌ها و پزشک متخصص نامناسب است به اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه راکد بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی یاسوج با پیشرفت ۶۳ درصدی که در زمینی به مساحت سه هکتار با ۲۵ هزار متر مربع زیر بنا و ظرفیت کلی ۲۸۳ تخت که به ۱۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز دارد، خبر داد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به فعالیت مجدد و شتاب بخشیدن به پیشرفت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج که در زمینی به مساحت ۳۳ هزار و ۵۲۰ متر مربع با ۸ هزار و ۴۰۰ متر زیر بنا در دست احداث است و ۱۳ میلیارد تومان هزینه آن شده اشاره کرد و گفت: این ورزشگاه ۱۰ میلیارد تومان دیگر نیاز دارد و پیگیری‌های لازم برای تامین اعتبار مورد نیاز این ورزشگاه انجام گرفت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از بازنگری و تهیه طرح جامع پارک جنگلی ۹۳۷ هکتاری یاسوج و آماده کردن آن برای سرمایه‌گذار و اختصاص ۷۵ هکتار از آن برای کاربری ایجاد اقامت‌های گردشگری با حفظ شرایط جنگلی خبر داد.

خادمی به پیگیری پاداش مناطق محروم کارکنان، پرداخت حق‌الزحمه دست‌اندرکاران امور انتخابات ۲۴ خرداد ماه، ایجاد فضای صمیمی و دوستانه در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی مدنظر مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، تشکیل اتاق فکر با مشارکت صاحب‌نظران و طیف‌های مختلف، برپایی نشست‌های مختلف با اصحاب رسانه پیرامون مسائل مختلف استان، آغاز مطالعات بررسی و شناسایی علل و عوامل ایجاد مشکلات اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد، افزایش سن ازدواج، مهاجرت و حاشیه‌نشینی را از دیگر اقدامات ۹۰ روزه برشمرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد توجه به ارتقای شبکه‌های ارتباطی درون و برون استانی برای اتصال کریدورهای اصلی کشور و توسعه ارتباطات هوایی و ریلی، تلاش برای اتمام طرح‌ها و پروژه‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی را از دیگر برنامه‌های خود نام برد.

 

منبع : فارس نیوز