- ادارات استان ، سپاه فتح استان
- پنجشنبه 26 دسامبر 2013 - 10:12
اقتصاد کشور نیازمند یک جراحی کلیدی ست / باید مشکلات اقتصادی را شناخت و درمان کرد
مدیر سازمان بسیج مهندسین استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع شورای کارکنان بسیج مهندسین گچساران گفت: امروزاقتصاد کشور نیازمند یک جراحی کلیدی ست و باید مشکلات اقتصادی را شناخت و درمان کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از گچساران، مدیر سازمان بسیج مهندسین استان کهگیلویه و بویراحمد درجمع شورای کانون بسیج مهندسین گچساران به نقش ارزشهای معنوی در حماسه اقتصادی اشاره کرد و اظهار داشت: نهادینه شدن فضای ایثارگری و گذشت در کشور پیش شرط حماسه ی اقتصادی است.
عبدالحسین دانش افزود: حماسه ی اقتصادی وقتی بوجود می آید که مدیریت صحیح و دینی بر آن حاکم شود و با چنین مدیریتی ست که اقتصاد مملکت به سوی رشد و تعالی سوق پیدا می کند.
وی ادامه داد: چنانچه بخواهیم نسخهای واقعی برای اقتصاد مقاومتی در ایران تجویز کنیم و سرمایه، کار و تولید ملی را در برابر ناملایمتهای بیرونی و درونی مقاوم کنیم، باید ابتدا سرمایهی اجتماعی موجود کشور را تقویت نمایم.
مدیر سازمان بسیج مهندسین استان در ادامه مهندسین بسیجی را پیشگامان عرصه اقتصاد مقاومتی دانست و تاکید کرد: اگر همه ی ملت و بخش های مختلف نظام با روحیه ی جهادی، هماهنگی و همگرایی وارد میدان اقتصاد شوند، مشکلات اقتصادی به بهترین شکل ممکن مرتفع می گردد.
دانش تصریح کرد: آنچه زمینههای مقاومت در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، پولی و تجاری را مهیا میکند، ایجاد شرایط حذف نابرابریهای اقتصادی و برقراری عدالت اقتصادی است.
وی خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی را نمیتوان صرفاً مقاومت اقتصادی دانست، بلکه ایجاد امنیت و ثبات در اقتصاد و عدم تزلزل در برابر شوکهای خارجی اقتصادی یا همان استقلال اقتصادی از شاخصههای بارز اقتصاد مقاومتی است.
مدیر سازمان بسیج مهندسین استان یادآور شد: دشمن در طول چند دههی اخیر، تمام ابزارهای مبارزه با تفکر جمهوری اسلامی را امتحان کرده است و امروز مبارزهی اقتصادی ست که تبدیل به آخرین و مؤثرترین ابزار دشمن شده است.
دانش، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی مختص زمان تحریم و جنگ نیست، بلکه یک چشمانداز بلندمدت پیش روی اقتصاد ایران اسلامی است.
وی با تاکید به اینکه اقتصاد کشور نیازمند یک جراحی کلیدی ست و باید مشکلات اقتصادی را شناخت و درمان کرد، گفت: زمانی اقتصاد اسلامی در جامعه جاری میشود که ابتدا مسئولین و مدیران ارشد در باطن خویش اقتصاد اسلامی را بپذیرند و این تفکر را در عمل به بخشهای مختلف جامعه القا کنند و مسئولین و مردم با هم هماهنگ شوند.
مدیر سازمان بسیج مهندسین استان در پایان خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت اقتصادی نیست، بلکه مفهوم شکوفایی اقتصاد و رفع مشکلات موجود در زیر بخشهای اقتصادی برای جلوگیری از امتیازدهی به دشمنان و بهبود سطح رفاه عموم مردم است.
انتهای متن/
منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح استان کهگیلویه و بویراحمد