با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، هشت طرح کشاورزی در گچساران کلنگ‌زنی و یا به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، بعد از ظهر امروز و با حضور استاندار ، نماینده مردم و باشت در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و مدیران استانی و محلی پروژه‌های کشاورزی این شهرستان به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

عطاءالله مهدی‌پور مدیر جهاد کشاورزی گچساران در این مراسم با تشریح پروژه‌های کشاورزی این شهرستان اظهار کرد: پروژه سیستم آبیاری بارانی واقع در دهستان «چم‌نوری بی‌بی‌جان» با اعتباری افزون بر یک‌هزار ۹۶۰ میلیون ریال دارای چهار خانوار بهره‌بردار بوده که در سطح ۷۰ هکتار فعال اجرا شده است.

وی سیستم آبیاری بارانی «امامزاده جعفر(ع)‌» را دومین طرح افتتاحی کشاورزی گچساران عنوان کرد و افزود: این پروژه با اعتباری به مبلغ ۴۱۴ میلیون ریال از محل اعتبارات تصویب شده و محل اجرای این طرح نیز در امامزاده جعفر(ع) واقع شده است.

مهدی‌پور با بیان این که این طرح دارای ۱۱ هکتار وسعت است، تصریح کرد: این پروژه پنج نفر اشتغال‌زایی داشته که سه خانواده بهره‌بردار نیز از این طرح استفاده می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران سیستم آبیاری روستای آرو را سومین طرح افتتاحی کشاورزی در این شهرستان برشمرد و گفت: اعتبار تأمین این طرح نیز از اعتبارات ملی به میزان ۳۰۹ میلیون ریال بوده و این طرح دارای مساحتی افزون بر هفت هکتار می‌باشد.

وی سیستم آبیاری روستای بیدزرد را از دیگر طرح‌های افتتاحی کشاورزی گچساران عنوان و بیان کرد: تأمین اعتبار این پروژه از اعتبارات ملی به مبلغ ۱۷۰ میلیون ریال بوده که با وسعت ۴٫۴ هکتار اجرا شده است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران ادامه داد: طرح پرواربندی گوساله صنعتی از دیگر طرح‌های افتتاحی گچساران است که این پروژه در سال ۹۱ تصویب شده است.

مهدی‌پور گفت: این طرح موجب اشتغالزایی هشت نفر شده است و اعتبار این طرح از محل اعتبارات ملی به مبلغ ۵ ‌هزار و ۲۰۰ میلیون ریال می‌باشد.

وی طرح توسعه باغات را از جمله پروژه‌های کلنگ‌زنی کشاورزی گچساران عنوان کرد و یادآور شد: این پروژه از اعتبارات استانی تأمین اعتبار شده است و دارای ۵۰ خانوار بهره‌بردار می‌باشد.

مهدی‌پور بسته‌بندی مواد غذایی در شهرک صنعتی گچساران را از دیگر پروژه‌های افتتاحی کشاورزی در گچساران عنوان کرد و اظهار داشت: این پروژه در سال ۹۱ تصویب شده و از محل اعتبارات بانکی تأمین اعتبار شده است.

وی با بیان اینکه اعتبار این طرح ۷ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال است، ابراز داشت: این پروژه با پنج نفر اشتغال‌زایی و تعداد یک خانوار بهره‌بردار دارای ظرفیت تولیدی افزون بر یک‌‌هزار و ۵۰۰ تن در سال است.

انتهای پیام/۸۲۰۰۱/ط۲۰

منبع : فارس نیوز