اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری از محور پاتاوه – دهدشت حداقل ۱۶۰ میلیارد تومان است و اعتبار پیش بینی شده امسال برای این پروژه واقعا ناکافی می باشد.

: نماینده چهارشهرستان در مجلس نهم شورای اسلامی ، اعتبار پیش بینی شده برای تکمیل و بهره برداری از پروژه پاتاوه – دهدشت از سوی دولت یازدهم را بسیار ناکافی دانست.

” سیدعلی محمد بزرگواری ” به عصردنا گفت: متاسفانه اعتبار پیش بینی شده برای پروژه پاتاوه – دهدشت در بودجه ۹۲ بسیار ناکافی و نمی تواند سبب تسریع در تکمیل و بهره برداری از این پروژه شود.

وی اعتبار پیش بینی شده در بودجه ۹۲ برای پروژه پاتاوه – دهدشت در را ۲۸ میلیارد تومان عنوان و اظهارداشت: این درحالیست که هم اکنون این پروژه ۴۰ میلیارد تومان به پیمانکاران خود بدهکار می باشد.

نماینده کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده در مجالس هشتم و نهم شورای اسلامی افزود: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری از محور پاتاوه – دهدشت حداقل ۱۶۰ میلیارد تومان است و اعتبار پیش بینی شده امسال برای این پروژه واقعا ناکافی می باشد.

بزرگواری از رایزنی های مستمر مچمع نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد باهدف تخصیص اعتبارات بیشتر برای این پروژه خبرداد و تصریح کرد: اگر وزارت راه و شهرسازی ، ۵۰ میلیارد تومان بطور نقد به قرارگاه خاتم اعتبار تخصیص دهد شاهد تسریع در تکمیل و بهره برداری این محور خواهیم بود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه، محور در دست اجرای پاتاوه – دهدشت ازمصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به این استان است، اظهارداشت: بهره برداری از این محور ارتباطی فاصله ی بندر امام به مرکز کشور را ۲۰۰ کیلومتر کوتاهتر می کند.

” دکتر سیدموسی خادمی ” در بازدید از مهم ترین پروژه ی راهسازی در دست اجرای استان، محور پاتاوه – دهدشت، اظهار داشت: پروژه های راهسازی از اولویت اصلی این استان است و بهره برداری این پروژه ی مهم راهسازی یک شریان حیاتی دیگر به مسیر رفت و آمد جنوب به مرکز کشور می افزاید.

وی گفت: محور ۱۳۶ کیلومتری پاتاوه – دهدشت با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی تاکنون بیش از ۱۰۰میلیارد تومان هزینه داشته و برای تکمیل آن به ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.

خادمی، علت تاخیر و اتمام این پروژه را کوهستانی و سخت گذر بودن مسیر و تامین نشدن منابع مالی بیان کرد.

وی یادآور شد: ۱۲دهانه ی تونل به طول ۵/۷ کیلومتر و ۵۰۰ دهانه پل در این مسیر وجود دارد و تاکنون کار حفاری شش کیلومتر از این تونل ها انجام شده است.

استاندار کهگگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، این پروژه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان در سال ۷۳ است و قرارگاه خاتم الا انبیاء (ص) مجری قطعه ی سوم به طول ۶۳ کلیومتر آن است، تصریح کرد: فازهای یک و چهار این جاده به ترتیب با ۲۸ و ۵/۱۹کیلومتر به بهره‌برداری رسیده و فازهای ۲ و سه آن به‌طول ۲۸ و ۶۳ کیلومتر در دست اجرا است.

خادمی از محور پاتاوه – دهدشت به عنوان یکی از طرح های مهم ارتباطی جنوب به مرکز کشور یاد کرد و گفت: ۶۰ کیلومتر این مسیر در کنار رودخانه های پر آب مارون و لوداب است که مناظر و چشم انداز زیبایی برای گردشگری دارد.

استاندار اظهار داشت: در این بازدید با آگاهی از آخرین وضعیت روند اجرایی طرح، برای شتاب بخشی عملیات اجرایی این پروژه از طریق وزارت راه وشهرسازی پیگیر خواهیم شد.

وی با بیان اینکه، شاخص حوزه ی راه این استان از متوسط کشوری پایین تر است و به دلیل کوهستانی بودن هزینه ی راهسازی در استان بیش از دو برابر میانگین کشور است، خواستار توجه وزارت راه و شهرسازی به محرومیت های بخش راه این استان شد.

به گفته استاندار: با بهره‌برداری از این جاده به‌عنوان یک محور اصلی مرکز به جنوب کشور ،۴۰۰ روستای بزرگ و کوچک و هشت بخش در شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه و چرام با جمعیتی بیش از ۱۰۰هزار نفر از نعمت راه مناسب بهره‌مند می‌شوند.

وی یادآور شد: تکمیل این محور باعث کاهش فاصله ی ۲۰۰ کیلومتری بندر امام خمینی (ره) تا مرکز کشور خواهد شد.

پایان پیام

منبع : عصردنا