اقتصاد مقاومتی و شکایت از شاعران

محتوای شعر اقتصادمقاومتی هم باید تربیتی باشد و هم باید حماسی باشد و در این مسیر همچنان دست خود را به سمت دوستان هنرمند شاعر و داستان نویس دراز می‌کنم….

یوسف مرادی: تکنوکرات ها بعد از جنگ با شعار رفاه گرایی موسیقی انقلاب را سرکوب کردند

بعد از جنگ تکنوکراسی با شعار رفاه‌زدگی، سازندگی و ایستادگی در مقابل انقلاب و شعارهای انقلاب؛ رفتارهای انقلابی را با هر بهانه‌ای سرکوب کرد. هر کسی را با بهانه‌ای خانه‌نشین کردند. نسل من که ذائقه‌اش با موسیقی انقلابی شکل گرفته، در فقر موسیقی انقلابی، می‌رود سراغ خواننده‌های لس‌آنجلسی.

زبانِ مشترک انقلابی ها، از آمریکای لاتین تا خیابانِ ١۶ آذر Lengua Común de los Revolucionarios; de América Latina hasta la calle 16 de Azar

ما و لیتین، امروز، حرف های هم را می فهمیدیم، نه به خاطرِ مترجمی که با ما بود، ما هم را درک می کردیم چون یک ریشه ی مشترک داشتیم.
ما از یک طایفه بودیم، طایفه ی عظیمِ انقلاب در سراسرِ جهان…

هنر انقلابی و انقلاب هنری

این انقلاب در زمان فعلی باید سرمایه گزاری زیادی در حوزه ی هنر و گرافیک داشته باشد تا بتواند ویژگی های ممتازش را به جهانیان بشناساند و برای مردمش آنها را حفظ کند. هنر پر است از زیبایی های کم نظیر. هنر ابزاری است که می توان با به خدمت گرفتن آن، حتی ذائقه ی مردم را تغییر داد.

حسین پناهی از نگاه ﺳﯿﺪ ﻣﺤﻤﺪ ﻣﻮﺣﺪ

اﻣﺎ از دژﮐﻮﻩ ﺑﻪ اﻃﺮاف ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﻓﻘﺮ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻢ و ﭘﺎﮐﯽ ، ﻣﺤﺮوﻣﯿﺖ از ﮐﺎخ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻢ و ﻏﻨﯿﺖ از اﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ، دﻧﯿﺎ را دﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻢ و ﻋﻘﺒﯽ و ﮔﺬر ، ﺣﺴﯿﻦ ﭘﻨﺎﻫﯽ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻢ و در ﻣﻘﺎﺑﻞ … و در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻫﺰاران ﮐﻮدک ﮐﻨﺠﮑﺎو… ﺑﻪ اﻣﯿﺪ آﻧﮑﻪ ﺑﺘﻮاﻧﯿﻢ ﻓﮑﺮ و اﻧﺪﯾﺸﻪ او را زﻧﺪﻩ ﻧﮕﻪ دارﯾﻢ.

برای سالمرگ حسین پناهی، نظر هنرمندان و شعرا درباره پناهی

حسین پناهی مدتی بود که رفته بود. و هنوز بودنش در آنجایی که باید باشد ، در پستوی غبار گرفته ذهن درگیر روزمرگی و کار و نان …سینما ! هنوز با او ، با شعرهایش ، با آن لهجه گرم و وحشی جنوبی اش ، با زلال آیینه ی چشم هایش … هنوز با نگاه و مرامش دمخورم

سر راهش ایستاد.خیلی ساده خودش را معرفی کرد

هادی محقق سر راهش ایستاد.خیلی ساده خودش را معرفی کرد.من هادی محقق فیلمساز هستم.کیارستمی در گفتگوی دوستانه اش با هادی محقق که بیست دقیقه طول کشید اعتقاد داشت نسل جوان آمده اند و او امیدواراست به سینمای آینده ایران.

مردی که زادگاه و آرامگاه او بر مداری صفر درجه، نقش بسته

شیخ علی حسین انسانی بود که پس از دوران طلبگی خود، دوباره ترک دیار نمود و زندگی توام با تنهایی را برگزید. تصور و نگاه ما به بازی او را خود چنین تفسیر می کرد: “حراج می‌کرد همه رازهایش را یک جا، دلقک می‌شد با دماغ پینوکیو”.

حلقه ی مفقوده ی ماجرای حسن عباسی و ارتش کجاست؟

اشاره ی حسن عباسی به وظایف قانونی ارتش و سپاه در قانون اساسی است و به این مساله اشاره کرده که دشمن می خواهد وظایف سپاه نیز به همان صورتی در قانون بیاید که برای ارتش آمده است و در اینجا هم عباسی به ارتش توهینی نکرد، بلکه به تفاوت ارتش و سپاه اشاره کرده است.

ایران تنها ماند/به بهانه ی نمایشِ فیلمِ “یتیم خانه ایران”

هولوکاست ایرانی ها در سالهای آخرِ سده ی گذشته، که به دلیلِ قحطی، وبا، تیفوس، طاعون و … و با نقشه ی انگلستان رخ داد، علاوه بر کشتارِ بی رحمانه ی ٩ میلیون ایرانی، باعث ضرباتی جبران ناپذیر بر پیکره ی فرهنگ و تمدن ایران گشت که …

زخم های فقر و فساد و تبعیض بر پیکر سهراب کهگیلویه و بویراحمد

با این حساب سهراب استان ما از زخم های شمشیرهای فقر و فساد و تبعیض رنج می برد و سفر رئیس جمهور نوش داروی بعد از مرگ سهراب است…

یادت بخیر چهره نام آشنای قبل از گوشی های اندروید و تلگرام!

یادم هست تا قبل از تو محرم در ماه محرم و آن ده شب خلاصه می شد، اما بعد از اینکه تو آمدی و حرکتی نو در عزاداری ها به وجود آوردی بسیاری از جوانان نه تنها در ماه محرم بلکه در طول سال صدای زیبای تو را با آن سوز همیشگی و آن گریه های واقعی هنگام روضه ات روی ضبط ماشین خود گوش میدادند.

منتظرم بمان آیدا !

به یاد نوزده سرباز پادگان آموزشی صفر-پنج کرمان، که در تصادف اتوبوس کرمان-شیراز به ابدیت پیوستند:

غیبت تو از مردابی بودن من است

یا صاحب‌الزمان، این را خوب می‌دانم که غیبت تو از مردابی بودن من است چرا که اگر قلبمان سبز بود حتما می آمدی.

من اسیر پایی هستم که جا ماند…

«من فعلا جا مانده‌ام در «پایی که جا ماند»سیدناصر حسینی‌پور،… من اسیر قفسه سینه آن شهیدی هستم که مردک بعثی میله چوبی پرچمش را فرو کرد در قفسه سینه آن شهید که سیدناصراز ترس دل مادر این شهید، حتی اسمش را هم نیاورده در کتاب! شهیدی که حتی اسمش هم در دسترس نیست!

بابامیدان…

بابا میدان روستای استان تو نیست، اما هیچ روستایی را به اندازه‌اش نمی‌‌شناسی و ندیده‌ای، نام هیچ روستایی به اندازه‌اش در زندگی‌ات طنین‌انداز نشده. اما حالا دیگر بابامیدان یک روستا نیست یا یک محور ارتباطی مهم حتی! بابامیدان یک گذرگاه فرهنگی است،

امروز دیگر حرف از زنگ خطر طلاق مطرح نیست، بلکه این خود خطر است

اگر در این برهه از زمان بخواهیم از ضرورت تشکیل کمیته بحران طلاق سخن بگوییم به یقین سخن به گزاف نگفته ایم، امروز دگر حرف از زنگ خطر طلاق مطرح نیست بلکه این خود خطر است که گریبان گیر شهر و دیارمان شده و به صورت جدی استان را تهدید میکند.

شعر زیبای بانوی کهگیلویه و بویراحمدی در رثای حضرت فاطمه (س)

سیده فاطمه صداقتی نیا شاعره جوان کهگیلویه و بویراحمدی به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) شعری را سروده است. به گزارش مردم استان، قطعه ای زیبا از سیده فاطمه صداقتی نیا را که در وصف حضرت زهرا (س) سروده شده است را در زیر بخوانید. تو را ندیده ام نه در کارت پستال […]

لطفاً به کسی برنخورد!

با این اوصاف فکر کنم فضای فرهنگ و هنر استان به یک خانه‌تکانی جدی و اصولی نیاز دارد تا چراغ این خانه روشن بماند و مانا. وقت آن رسیده است که مسئولان دلسوز، آستین همت را بالا بزنند و فارغ از تمامی حاشیه‌ها، تمام توان خود را به کار بندند و دست فرهنگ، هنر و ادبیات را گرفته و با عبور از گردنه‌های سطحی‌نگری و سهم‌خواهی‌های کوته‌بینانه، جانی دوباره در کالبد آن بدمند ت

سلام …خدا حافظ…

چیز تازه اگر یافتید بر این دو اضافه کنید ،تا بلکه باز شود این در گمشده بر دیوار…

صفحه 1 از 3 ... 123