یاسوج – ایرنا – استاندار کهگیلویه و بویراحمد مجموع بودجه مصوب سال ۹۳ این استان را ۹۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت:۳۰۰ میلیارد ریال از این میزان به بخش فرهنگی استان اختصاص یافته است.

سید موسی خادمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هزینه کردن درست و اصولی این اعتبار تاثیر بسزایی در رشد شاخص های حوزه فرهنگ در خواهد داشت.

وی بیان کرد: امروزه ناهنجاری ها و معضلات ناشی از پدیده های اجتماعی و فرهنگی ناشی از عوامل گوناگونی است و برای پیشگیری و مقابله با آنها باید براساس اولویت و اساسی اقدام کرد.

خادمی اظهار کرد: باید مسائل فرهنگی و اجتماعی با مطالعه و کار علمی بررسی و در جلسات تصمیم گیری و سیاستگذاری به صورت عمقی به آنها توجه شود.

وی با اشاره با اینکه مطرح کردن مسائل فرهنگی و اجتماعی به صورت نظری، سلیقه ای و انحصاری و مقابله با آنها نتیجه مطلوبی نخواهد داشت ،افزود: در این زمینه باید حساب شده، محتوایی و با طرح و برنامه تعریف شده عمل کرد.

خادمی عنوان کرد: باورهای غلط در جامعه باید اصلاح و چنانچه به عنوان دولت دینی مجوزی برای مقابله با این معضلات صادر می شود باید تخطی کنندگان از آن برخورد قانونی شود.

وی ابراز داشت: بسیاری معضلات و باورهای نادرست که ریشه اجتماعی و فرهنگی دارد که باید برای رفع این ناهنجاری ها حساب شده و با سلاح فرهنگ مقابله کرد.

۶۷۱/۷۵۳۳

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا