- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 7 می 2014 - 01:05
۱۶درصد از اعتبارات ۹۳ کهگیلویه و بویراحمد در روستاها هزینه می شود
گچساران- ایرنا- معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۶ درصد از اعتبارات استانی، دو درصد نفت و گاز و ماده ۱۸۰ سال ۹۳ این استان در زمینه بهسازی روستاها هزینه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، پژمان نیک اقبال روز چهار شنبه در آیین تجلیل از اعضای شورای شهر و روستای گچساران گفت: بیش از ۱۳۶ میلیارد ریال اعتبار در بوجه ۹۳ برای بهسازی و تکمیل طرح های هادی روستاهای این استان در نظر گرفته خواهد شد.
وی یکی از مهمترین سیاست های کلی دولت تدبیر و امید را توجه به مناطق روستایی اعلام کرد و گفت: در سایه ارایه این خدمات و رونق اقتصادی روستا ها، تولید ملی تقویت شد و از مهاجرت روستائیان به شهر ها پیشگیری شود.
نیک اقبال با بیان اینکه برای ارایه خدمات بیش از پیش به روستا ها و رونق اقتصادی در این نواحی باید تلاش کرد افزود: ایجاد و حمایت از کارگاه های تولیدی در زمینه های دامداری، کشاورزی، مرغداری و صنایع دستی، فرصت و امکان یک زندگی امن و توام با رفاه را برای مردم روستاها فراهم خواهد کرد.
وی بیان کرد: به منظور جبران عقب ماندگی ها و محرومیت های زیرساختی در شهرهای زیر ۵۰هزار نفر کشوردر قانون بودجه سال ۹۳ اعتبارات خاصی در نظر گرفته می شود.
نیک اقبال گفت: در اعتبارات ۹۳ مقرر شده مبلغی از درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده به توسعه و عمران شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر اختصاص یابد.
وی ابراز داشت: به دور از گرایش های سیاسی و با تعامل سازنده با مسوولان می توان در حل مسائل عمرانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هر شهرستان در راستای وظایف شوراها به نتیجه رسید.
نیک اقبال تصریح کرد: اصحاب رسانه نقشی مهم در بازتاب نیازها و مشکلات مردم به شوراها و پیگیری مطالبات آنها دارند.
وی گفت: شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد دو هزار ۱۰۴ عضو دارند که از این تعداد دو هزار و پنج نفر عضو شوراهای روستایی و ۹۹ نفر عضو شوراهای اسلامی شهر هستند.
نیک اقبار اظهار کرد: گچساران دارای ۵۸ روستای بالای ۲۰ خانوار، ۱۶۹ عضو شورا و ۳۸ دهیاری است.
وی با بیان اینکه اختلاف بین شوراها موجب کندی امور می شود افزود: از رسانه های این استان انتظار می رود از اختلاف بین جناح ها سیاسی بپرهیزند.
نیک اقبال با بیان اینکه پنج روستا در کهگیلویه و بویراحمد دارای کد دستگاه اجرایی است افزود: یک میلیاردو ۹۸۰ میلیون ریال اعتبار در سال گذشته بین دهیاری های این روستاها توزیع شد.
وی افزایش درآمد دهیاری ها، ایجاد منابع درآمدی پایدار روستایی و ماندگاری روستاییان به دلیل ایجاد فرصت های شغلی در روستا را از ویژگی های اخذ کد دستگاه اجرایی برای دهیاری ها اعلام کرد.
نیک اقبال گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد شوراهای اسلامی شهر و روستا و اعضای آنها می توانند به تبع جایگاهی که قانون برای شورها قائل شده نقش مهمی و اثرگذاری در تصمیم گیری ها و توسعه و پیشرفت شهرها و روستاها ایفا نمایند.
۷۴۶۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا