یاسوج ۲۴// سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: هدف از برگزاری این کارگاه ادغام برنامه پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک (PMTCT) و برنامه استراتژیک چهار ساله ایدز در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

یاسوج ۲۴: مدیر مبارزه با ‌های غیرواگیر دانشگاه استان در پیشگیری از انتقال از مادر به کودک با بیان اینکه برنامه پیشگیری از انتقال از مادر به کودک در زنان باردار از سال ۱۳۹۳ در ۱۶ دانشگاه به صورت پایلوت (آزمایشی) برگزار شد، گفت: پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک به عنوان یک راهبرد ملی است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: هدف از برگزاری این کارگاه ادغام برنامه پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک () و برنامه استراتژیک چهار ساله در است.

وی تاکید کرد: مبتلایان به سل، مادران باردار، مبتلایان به بیماری‌های آمیزشی، نوزادان و کودکان در معرض HIV و مبتلایان به بیماری‌های هپاتیت ویروسی از اولویت‌های انجام تست‌های تشخیصی ایدز هستند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: مصرف کنندگان تزریقی مواد، کودکان خیابانی، بی خانمان‌ها و شرکای جنسی تزریقی مواد مخدر از گروه‌های پر خطر به حساب می‌آیند.

نعیمی شناسایی ۹۰ درصد افراد مبتلا به عفونت، پایداری بر مراقبت و درمان ۹۰ درصد مبتلایان، اطمینان از موفقیت ۹۰ درصد افراد تحت درمان، حذف انتقال HIV از مادر به کودک، حرکت به سوی حداقل رساندن ابتلا از طریق اعتیاد، افزایش آگاهی مردم با استفاده از روش نوین آموزش و را از اهداف برگزاری این کارگاه عنوان کرد./صدا و سیما