امام جمعه گچساران گفت: هدف از برگزاری ژنو ۲ بدون حضور ایران، اعمال فشار بیشتر بر سوریه و تقویت رژیم جعلی اسرائیل بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، حجت‌الاسلام سیدامین‌الله حجازی در خطبه نخست نماز عبادی سیاسی جمعه ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوا و پرهیزکاری اظهار کرد: تقوا و پرهیزکاری سدی محکم در برابر نافرمانی‌های خداوند بوده که مایه تعالی و رشد انسان در دنیا و آخرت است.

وی افزود: تقوا و پرهیزکاری سبب کسب خیر و برکت در دنیا و آخرت شده و این از نشانه‌های مؤمنان است.

حجازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته وحدت و وحدت مسلمانان تصریح کرد: وحدت‌ از جمله مهم‌ترین آموزه‌های قرآن‌ کریم‌ و از سفارش‌های همیشگی پیامبر(ص) است‌.

امام جمعه گچساران ابراز کرد: پیامبر(ص) هم‌ با سخنان شیوا و هدایتگر همچنین با سیره عملی‌ خود، همواره‌ امت‌ را به‌ اتحاد و همبستگی و دوری‌ از تفرقه‌ و پراکندگی‌ دعوت‌ می‌کرد و هرگز اجازه‌ بروز اختلاف‌ و تفرقه‌ میان‌ مسلمانان‌ را نمی‌دادند.

حجازی با تأکید بر این‌که اسلام‌ با هرگونه‌ مرز‌بندی فکری، سیاسی‌، اعتقادی و طبقاتی در جامعه‌ اسلامی‌ مخالف است، عنوان کرد: اهل‌ بیت(ع) نیز بر اساس آموزه‌های دینی در راستای‌ وحدت‌ امت‌ اسلامی‌ حرکت‌ می‌کردند.

خطیب جمعه گچساران در خطبه دوم نماز عبادی سیاسی این شهرستان با اشاره به هفته هوای پاک و اهمیت آن در زندگی بشر گفت: روز ۲۹ دیماه با عنوان روز هوای پاک نامگذاری شده است که امیدواریم به این بهانه همه دست در دست هم برای فراهم ساختن هوایی پاک که نیاز همه افراد جامعه است،تلاش بیشتری کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری نشست ژنو ۲ بیان کرد: دعوت از ایران اسلامی توسط بان‌کی‌مون و پس گرفتن این دعوت از طرف وی بر اثر فشارهای آمریکا نشان از متزلزل بودن شخصیت رئیس کل سازمان ملل بود و این‌که سازمان ملل نقش اصلی و بی‌طرفانه خود را زیر سئوال برد.

حجازی تأکید کرد: برگزاری این نشست بدون حضور ایران، با هدف اعمال فشار بیشتر بر دولت سوریه برای پذیرفتن شرایط مخالفان به رهبری استکبار همچنین تقویت رژیم جعلی اسرائیل بود.

امام جمعه گچساران خاطرنشان کرد: بدون حضور مقتدرانه و مدبرانه ایران اسلامی نمی‌توان برای ملت و دولت سوریه تصمیم‌گیری کرد و این نشان از اهمیت و نقش کلیدی ایران در تحولات منطقه است.

انتهای پیام/۸۲۰۰۱/ب۳۰

منبع : فارس نیوز