داور تئاتر استانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پویایی، جوانی و مدرنیته بودن علل انتخاب آثار راه یافته به جشنواره منطقه‌ای تئاتر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، چیستا یثربی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به توانمندی‌های گروه‌های راه یافته به جشنواره تئاتر منطقه‌ای از استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: کارهای راه یافته این استان به جشنواره منطقه‌ای از پویایی، جوانی و مدرنیته تئاتر برخوردار بودند.

 داور بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استانی کهگیلویه و بویراحمد، داشتن ایده‌های خلاق را یکی از امتیازات گروه‌های راه یافته به جشنواره منطقه‌ای تئاتر عنوان کرد و اظهار داشت: داشتن میزان سن‌های خلاق و متفاوت در کنار متن و بازی‌های محکم‌تر و برقراری ارتباط با تماشاگر از مزیت‌های این آثار نسبت به دیگر آثار ارائه شده به این جشنواره بود.

وی با بیان این‌که من در طول نمایش‌ها چهره تماشاگران را مدام نگاه می‌کردم، افزود: همواره در دو آثار منتخب مخاطبان تا آخر خیره و بهت‌زده به نمایش نگاه می‌کردند.

یثربی تصریح کرد: این دو کار از پویایی، جوانی و مدرنیته تئاتر کشورهای جهان بیشتر بهره‌برده بودند و معلوم بود که کارگردانان این دو کار بیشتر سراغ مطالعه تئاتر رفته بودند.

وی یکی از دلایل کارهای متفاوت را مطالعه و کنکاش نویسندگان آن‌ها در آثار برجسته کشوری و جهانی دانست و گفت: هنرمند تئاتر هم برای رسیدن به مدارج بالا باید مطالعه را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۲۰

 

 

 

منبع : خبرگزاری فارس