دهدشت- ایرنا- معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: با توجه به بارش سنگین برف در این استان گونه های جانوری از جمله کل وبز و کبک به حاشیه ی روستاها پناه آورده اند.

محمد رضا خدارحمی شامگاه یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برودت سرما و یخبندان مناطق کوهستانی افزود: شماری از گونه های کل و بز به روستاهای حاشیه ی کوهستان این استان براثر گرسنگی پناه آوردند.

وی با تاکید بر همکاری مسوولین ومردم در حفاظت از محیط زیست اظهارکرد: می طلبد با توجه به نزدیکی حیات وحش به مناطق مسکونی مردم با محیط بانان در حفاظت از حیات وحش همکاری لازم را انجام دهند.

خدارحمی با بیان تامین علوفه مورد نظر حیات وحش تصریح کرد: ۲۰ تن علوفه در انبارهای استان برای حیات وحش ذخیره سازی شده است.

وی با اشاره به مسدود شدن جاده های ارتباطی مناطق کوهستانی ابراز داشت: با هماهنگی مدیریت بحران استان وجمعیت هلال احمر علوفه مورد نیاز حیات وحش به وسیله یک بالگرد در اولین فرصت تامین خواهد شد.

خدارحمی با بیان اینکه محیط زیست استان به تنهایی قادر به حفاظت از محیط زیست نخواهد بود عنوان کرد: همکاری مردم و رسانه ها برای حفاظت از محیط زیست ضروری است.

۷۵۳۱/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا