- اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان ، دانشگاه های استان ، دانشگاه یاسوج ، عناوین مهم خبری
- یکشنبه 12 ژانویه 2014 - 11:01
پرونده رمضانی در حال تعلیق / چه کسی رئیس دانشگاه یاسوج می شود؟
پرونده شاپور رمضانی، سرپرست فعلی دانشگاه یاسوج یک بار به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تعیین وضعیت ریاست دانشگاه یاسوج رفت و در انجا مورد بررسی قرار گرفت که به دلیل ارائه مستنداتی توسط برخی از اعضای شورا، وضعیت ریاست وی بر دانشگاه یاسوج به حالت تعلیق درآمد.
به گزارش سایت مردم استان (ک و ب)، شنیده ها حکایت از آن دارد که پرونده شاپور رمضانی، سرپرست فعلی دانشگاه یاسوج یک بار به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تعیین وضعیت ریاست دانشگاه یاسوج رفت و در انجا مورد بررسی قرار گرفت که به دلیل ارائه مستنداتی توسط برخی از اعضای شورا، وضعیت ریاست شاپور رمضانی بر دانشگاه یاسوج به حالت تعلیق درآمد.
سایت خبری صبح زاگرس در خبری از بررسی پرونده رمضانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.
این سایت ادعا کرد:در نخستین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پرونده رمضانی بازگشت داده شد تا دوباره و در جلسه بعدی این شورا به وضعیت سرپرست دانشگاه یاسوج رسیدگی شود.
عدم تایید رمضانی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در گام نخست، اما، اگر و شاید هایی را دوباره در فضای دانشگاهی و رسانه ای استان زنده کرد.
با بررسی سرپرستی کوتاه مدت رمضانی بر دانشگاه یاسوج، می توان تا اندازه پی به چرایی عدم تایید حکم ریاست آقای سرپرست برد.
رمضانی در اولین روز مدیریت دانشگاه یاسوج در اقدامی غیر قانونی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه که به عنوان مامور به تحصیل در مقطع دکترا در حال تحصیل بودند را قطع کرد.
در گام بعدی از سوی زیردستان او مشخصات تحصیلی و شناسنامه ای عده از اعضای هیئت علمی دانشگاه که بورسیه گرفتند در رسانه های استان به صورت غیر قانونی منتشر شد.
این اقدامات رمضانی در این حا متوقف نشد و در روز دانشجو الگوهای جدیدی را به دانشجویان معرفی کرد که جای شبهات زیادی را در اذهان مطرح کرد.
اتفاقات روز دانشجو و ۱۸ آذر امسال؛ پخش شبنامه و روزنامه در حمایت سران فتنه در دانشگاه و سکوت سرپرستد انشگاه؛ انتصاب و عزل های عجیب و … نیز از چشم ناظرین دانشجویی و غیر دانشجو پوشیده نماند.
سابقه این عضو هیئت علمی در سال ۸۸، سابقه او در دانشگاه بوشهر در دوران دانشجویی و اقدامات سیاسی و طایفه ای طی مدت سرپرستی بر دانشگاه یاسوج، می توانست دلیل محکمی برای شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد تا با احتیاط بیشتری در مورد رمضانی تصمیم بگیرند.
پیمانی و غیر رسمی بودن وضعیت استخدامی رمضانی اگر چه تا کنون می توانست دلیلی برای رد قطعی او به عنوان رئیس دانشگاه باشد اما به طور غیر منتظره ای شاهد بودیم که وضعیت استخدامی این عضو غیر رسمی دانشگاه یاسوج همزمان با اعلام سرپرستی او درست شد و حکم تبدیل وضعیتش توسط خودش امضا شد!
البته حامیان رمضانی نیز از پای ننشسته و در تلاشتند تا به هر زحمتی که شده صندلی ریاست دانشگاه یاسوج را از او نگیرند.
در این بین انتظار می رود نهاد های امنیتی مثل همیشه به هوش بوده و نگذارند عده ای فرصت طلب با دور زدن روند طبیعی و قانونی، و با فشار و اصرار و پا فشاری بر دستگاه ها و افراد مختلف استانی و کشوری واقعیت های پشت پرده را مخفی نگه دارند.
با توجه به اینکه رمضانی سرپرست دانشگاه یاسوج می باشد، گزینه ریاست این دانشگاه در هاله ای از ابهام قرار دارد.