مدیر آموزش و پرورش گچساران گفت: همکاری ادارات و شرکت‌ها برای ارائه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به دانش‌آموزان گامی مهم در راستای فرهنگ کار و کارآفرینی است.

سید ظهیرالدین پورالحسینی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در با اشاره نامگذاری سال ۹۳ با موضوع فرهنگ و اقتصاد اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های متولی فرهنگ در کشور ما آموزش و پرورش بوده که نقشی کلیدی در ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی کشور دارد.

وی با اشاره به طراحی درس جدید کارآفرینی برای تدریس مدارس افزود: تدریس درس کارآفرینی در دوره دبیرستان سبب خلاقیت، ابداع و ابتکار در دانش‌آموزان می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش گچساران با بیان اینکه ایجاد فرهنگ کار یکی از ضروریات مهم جامعه امروزی است، خواستار آموزش‌های لازم در حوزه تدریس کارآفرینی و یا ارائه آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به دانش‌آموزان شد.

پورالحسینی تصریح کرد: بیشترین نیرویی که در جامعه آماده ورود به بازار کار می‌شود در حوزه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش است.

وی با بیان این‌که به عنوان مثال رشته‌های از جمله ریخته‌گری، صنایع فلز و برق صنعتی در آموزش و پرورش داریم، ادامه داد: به عنوان مثال در رشته طراحی دوخت در هنرستان هنر و اندیشه گچساران ماشین‌آلات و دستگاه‌های دوختی وجود دارد که در حد صنعت طراحی دوخت است.

پورالحسینی عنوان کرد: در حال حاضر دستگاه‌های تراشکاری آموزش و پرورش افزون بر ۷۰۰ میلیون تومان ارزش ریالی دارد اما برای سه میلیون تومان سرویس دانش‌آموزان تئوری می‌خوانند.

مدیر آموزش و پرورش گچساران یادآور شد: ما میلیارد‌ها تومان غیر از فضای سوله و ساختمان در بخش فنی و حرفه‌ای و کار و دانش ابزار و ماشین‌آلات‌ داریم اما عملا مدرسه‌ای قادر به پرداخت برق مصرفی ۶ میلیونی خود نیست؛ چگونه توانایی سرویس ماشین‌های تراش خود را دارد.

وی در پایان از ادارات و شرکت‌ها از جمله فنی و حرفه‌ای، شرکت نفت گچساران و  شرکت سازنده سد چم‌شیر خواست تا در زمینه ارائه آموزش‌ مهارت‌های مختلف فنی و حرفه‌ای آموزش و پرورش را یاری کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۴/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز