گچساران – ایرنا – نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها به منظور مهار تورم، تثبیت وضعیت اقتصادی کشور و خروج از رکود از سوی دولت یازدهم اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا تاجگردون روز چهارشنبه در نشست شورای اداری گچساران و دهیاران بخش مرکزی این شهرستان افزود: اصلاح ساختار اقتصادی، مدیریت مصرف انرژی در کشور، توزیع عادلانه یارانه ها، برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی، ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه از اهداف اجرای این طرح است.

وی نگاه ویژه به بخش تولید و کارآفرینی، اصلاح الگوی مصرف، افزایش رفاه اجتماعی و اقتصادی و بهبود فضای تعلیم و تربیت را از سایر اهداف دولت تدبیر و امید برای اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها ذکر کرد.

وی بیان کرد: دولت یازدهم سعی دارد در این مرحله افزایش بی رویه قیمت ها را مهار کند.

تاجگردون اظهار کرد: مسوولان اداره صنعت، معدن و تجارت و اصناف گچساران برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمتها در این شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند.

وی عنوان کرد: در مرحله دوم اجرای قانون هدفمندی یارانه ها باید فشار معیشتی و اقتصادی وارده به مردم با تلاش مسوولان اجرایی و متولیان امر کاهش یابد.

تاجگردون ابراز داشت: درآمد ماهانه بخش عمده ای از قشرهای مختلف جامعه زیر شش میلیون ریال است که این موضوع با توجه به افزایش قیمت ها جای تحلیل و بررسی دارد.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی افزود: در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها قرار بر این بود که ۱۰ تا ۱۵ درصد از محل درآمد یارانه ها برای افزایش بیمه بیکاری هزینه شود.

تاجگردون گفت: سالانه ۴۲ هزار میلیارد ریال یارانه نقدی به مردم ایران پرداخت می شود که از این میزان ۲۸ هزار میلیارد ریال از محل درآمد یارانه هاست.

وی بیان کرد: دولت برای جبران کسری مابقی این میزان پرداختی به مردم از دو محل افرایش قیمت ها و کاهش تعداد ثبت نام کنندگان در مرحله دوم اقدام می کند.

تاجگردون اظهار کرد: دولت در مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها درصدد بود با توجه به انصراف تعدادی از مردم ۵۰ هزار میلیارد ریال مابقی از درامد یارانه ها را در زمینه بهداشت و درمان هزینه کند.

وی عنوان کرد: همچنین دولت درنظر داشت ۲۰ هزار میلیارد ریال از سهم انصرافی مردم را به بیمه بیکاری اختصاص دهد.

تاجگردون ابراز داشت: در مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها تنها برخی از کارکنان دولت انصراف دادند.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی افزود: باید در مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها بیش از پیش در چرخه اقتصاد کشور تلاش شود.

تاجگردون گفت: اقتصاد کشور نیازمند ساماندهی است و باید این چرخه به گونه ای باشد که مردم دچار مشکل نشوند.

وی بیان کرد: در اعتبارات عمرانی توزیع شده سال ۹۳ باید مشکلات و طرح های جدید شهرستان گچساران به طور دقیق و کامل لحاظ شود.

تاجگردون اظهار کرد: در بودجه سال ۹۲ با تلاش های انجام شده پس از سال ها دو درصد بودجه نفت و گاز به شهرستان گچساران اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: تاکنون از اعتبارات سال ۹۲ حدود ۲۰ درصد استانی و ۶۵ درصد دو درصد نفت و گاز در شهرستان گچساران جذب شده است.

تاجگردون ابراز داشت: باید متولیان امر در گچساران برای تخصیص هر چه بیشتر سهم این شهرستان تلاش کنند.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی افزود: مدیران اجرایی گچساران در ارایه آمار طرح ها، پروژه های در حال اجرا و عملکرد خود آمار دقیقی را به مسوولان استانی برای جذب اعتبارات ارایه دهند.

تاجگردون گفت: برخی اطلاعات ارایه شده از سوی مدیران اجرایی گچساران در زمینه اجرای طرح های در حال اجرای این شهرستان دقیق نیست که این امر نگران کننده است.

وی بیان کرد: در سال ۹۱ حدود ۱۷ درصد از اعتبارات به گچساران و باشت اختصاص یافت که این میزان با توجه به مشکلات متعدد این دو شهرستان ناچیز بود.

تاجگردون اظهار کرد: پارسال با برخی تلاش ها سعی شد ۲۷ درصد اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد به پروژه های عمرانی شهرستان های گچساران و باشت اختصاص داده شود.

وی عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر استان های کشور محروم است که باید متولیان امر به این امر توجه کرده و سعی در اجرای پروژه های کلان داشته باشند و باید بیش از آنچه انتظار می رود در استان کار شود.

تاجگردون ابراز داشت: در سال ۹۲ حدود ۱۲ میلیارد ریال اعتبار به طرح های بخش گردشگری گچساران اختصاص یافت که به دلیل همکاری نکردن برخی دستگاه های اجرایی مرتبط و مردم شهرستان این اعتبارات جذب نشده است.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی افزود: مدیران اجرایی گچساران باید به موافقت نامه های عمرانی توجه کنند به طوری که سهم این شهرستان پایمال نشود.

تاجگردون گفت: پارسال از محل اعتبارات ملی ۳۸ میلیارد ریال به پروژه های عمرانی گچساران اختصاص یافت که این میزان برای اجرای طرح دو بانده کردن جاده ارتباطی بابامیدان – گچساران و پروژه آب و فاضلاب هزینه شد.

وی بیان کرد: در سال ۹۲ تلاش های چشمگیری برای تخصیص و جذب اعتبارات ملی در گچساران انجام و ۵۸۳ میلیارد ریال نیز جذب شد.

تاجگردون اظهار کرد: از این میزان اعتبار جذب شده ۱۴۰ میلیارد ریال به اجرای فاز دوم طرح دو بانده کردن جاده ارتباطی گچساران – بابامیدان، ۳۴ میلیارد ریال به آبرسانی به شهر دوگنبدان و ۶۰ میلیارد ریال نیز به تکمیل بیمارستان نرجسیه دوگنبدان اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: شهرستان گچساران با وجود قرار داشتن در کنار سد کوثر ۱۸ روستای همجوار آن دارای کمبود آب آشامیدنی است.

تاجگردون ابراز داشت: دلیل به تاخیر افتادن برخی پروژه های عمرانی گچساران از سوی پیمانکاران باید از سوی متولیان امر بررسی شود.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیود مجتمع دانشگاهی را از مهمترین مشکلات کهگیلویه و بویراحمد دانست و افزود: این در حالی است که بسیاری از استان های همجوار دارای مجتمع دانشگاهی هستند.

تاجگردون گفت: صدور مجوز ساخت و راه اندازی دانشگاه فنی چرام و مجتمع داشگاهی گچساران از برنامه های در دست اقدام در سال جاری است.

وی بیان کرد: برای ارتقای روزافزون سطح علمی گچساران باید تاسیس مجتمع داشنگاهی در این شهرستان پیگیری و زیرساخت های لازم برای اجرای این پروژه فراهم شود.

تاجگردون اظهار کرد: تقویت رشته های دانشگاهی در گچساران باید جزو اولویت های کاری متولیان امر در این شهرستان باشد.

وی عنوان کرد: در سال های گذشته به بخش فاضلاب دوگنبدان توجه چندانی نشده ولی بر اساس برنامه ریزی های انجام شده پارسال ۱۲۰ میلیارد ریال به پروژه فاضلاب این شهر اختصاص یافت.

تاجگردون ابراز داشت: برای تکمیل این طرح ملی ۱۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات سال ۹۳ در نظر گرفته خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی افزود: باید به توسعه فرهنگی گچساران توجه بیشتری شود و ساخت حوزه علمیه در این شهرستان نیز ضروری است.

تاجگردون گفت: مدیران اجرایی شهرستان گچساران باید به عرصه فرهنگ و دین توجه ویژه ای داشته باشند.

وی بیان کرد: در اعتبارات سال ۹۳ سعی شده تعدادی از پروژه های عمرانی شهرستان گچساران به سمت اعتبارات ملی سوق داده شده تا مشکل اعتباری برخی طرح ها برطرف شود.

تاجگردون با اشاره به کمبود اعتبارات، اظهار کرد: اولویت اختصاص اعتبارات سال ۹۳ در شهرستان گچساران با پروژه های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد و طرح هایی که به طور مستقیم با زندگی مردم مرتبط هستند خواهد بود.

وی عنوان کرد: مدیران اجرایی گچساران با مدیریت صحیح، نظارت و کنترل بر اجرای پروژه ها، اصلاح الگوی مصرف و توجه به اقتصاد مقاومتی نهایت استفاده را از اعتبارات سال ۹۳ برای توسعه و آبادانی این شهرستان ببرند.

۷۴۶۱/۵۶۶

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا